A DELO WOMEN’S EHF Bajnokok Ligája csoportkörének 5.fordulójában csapatunk a svéd IK Savehof vendége lesz szombaton. Az előző fordulóban az RK Krim Mercator elleni hazai pályán aratott siker után Danyi Gábor vezette Győri Audi ETO KC tovább folytatná remek sorozatát Svédországban. A mérkőzés 2019. november 9-én (szombaton) 13:30-kor veszi kezdetét a Partille Arénában. A találkozót a Sport TV élőben közvetíti!

 

A svéd csapat az előző fordulóban szerezte meg első győzelmét a Bajnokok Ligája idei kiírásában, amikor hazai pályán verték a cseh, DHK Banik Most együttesét (24-19). Jelenleg ennek a győzelemnek is köszönhetően a csoport második helyét foglalják el a sárga mezes svédek.


A mieink 100%-os teljesítményt tudhatnak magukénak eddig a kvartettben. Ezt a sorozatot folytatnák Görbicz Anitáék szombaton. A két csapat első mérkőzésén hazai pályán csapatunk egy tucat góllal többet lőtt és magabiztosan gyűjtötte be a két pontot (35-23).

 

A mérkőzést megelőzően Stine Oftedal mondta el vélemémyét: 

 

A 2019. november 9-én (szombaton) 13:30-as kezdettel, a BL-csoportkör ötödik fordulójában, azaz IK Savehof Győri Audi ETO KC mérkőzésre a Cristina Nastase & Simona Raluca Stancu román játékvezető-páros vezényletével kerül sor.

Hajrá ETO! Hajrá Győr!