„Jó cselekedet a gyermekekért” jótékonysági akciósorozatunk évzáró állomásaként az idei esztendő utolsó hazai rendezésű mérkőzésén mikuláscsomag-gyűjtéssel szeretnénk hozzájárulni a rászoruló és beteg gyermekek ünnepi készülődéséhez. Kérünk minden szurkolót és érdeklődőt, aki kilátogat a BL-csoportkör utolsó fordulójára, hogy gondoljon a nélkülöző gyermekekre és helyezzen el mikuláscsomagot november 17-én (vasárnap) az Audi Aréna Győr bejáratainál található gyűjtőpontokon.
Csaljunk mosolyt együtt az arcokra!

A 2019-es esztendőben útjára indított „Jó cselekedet a gyermekekért” jótékonysági akciósorozatunk rengeteg pozitív hozadékkal járt és szép eredményeket ért el mindezidáig, s a társadalmi szerepvállalás jegyében ismét szeretnénk jó cselekedetet végrehajtani – ehhez minden ETO-szurkolóra szükségünk van!

Arra kérjük szurkolóinkat és minden érdeklődőt, hogy hozzon magával a 2019. november 17-én (vasárnap) az Audi Aréna Győrben megrendezésre kerülő Győri Audi ETO KC – DHK Baník Most BL-csoportkörös mérkőzésre édességgel, kifogástalan állapotban lévő tisztálkodási- és piperecikkekkel (illatszerek, kozmetikai és szépségápolási, termékek, bőr- és hajápoló termékek, stb.) töltött mikuláscsomago(ka)t, melyeket rászoruló és beteg gyermekek részére juttatunk el a jeles nap közeledtével.

Ajándékozz olyat, amit Te is szívesen fogadnál!

A Mikulás-csomagokat az Audi Aréna Győr fő- ill. oldalsó bejáratainál elhelyezett gyűjtőpontokon lehet leadni a mérkőzés kapunyitásától, 15 órától a mérkőzés kezdéséig.

Kérjük szurkolóink támogató hozzáállását, hogy korábbi adományozó kedvükhöz hasonló sikeres gyűjtést bonyolíthassunk le!

Csatlakozzanak Facebook-eseményünkhöz: ITT