A BL-csoportkör lezárultával javában zajlanak az egyeztetések a középdöntős megmérettetések végleges időpontjainak kialakítását illetően. Annyit azonban már biztosan lehet tudni, hogy az első fordulót hazai pályán, az Audi Aréna Győrben vívhatjuk a francia Brest Bretagne HB együttese ellen. A csoportkörös küzdelmek végeztével ugyanis a C csoport első helyén végzett csapat csarnokuk foglaltsága miatt kérelmezte az Európai Kézilabda Szövetségnél (EHF) a pályaválasztói jog cseréjét, mely klubunkkal folytatott egyeztetést követően elfogadásra került.
A középdöntő nyitó fordulójában – 2020. január 24-26. között – tehát itthon fogadjuk ellenfelünket.
A 2020-as esztendőben esedékes hazai (bajnoki és BL) mérkőzéseinkre hamarosan, a BL-időpontok véglegesítését követően kezdjük meg a jegyértékesítést.
Kövessék weboldalunkat a friss hírekért!

A csoportkörös összecsapások lezárultával máris a folytatás körül forog minden a BL-csapatok háza táján. A nemzetközi versenysorozat következő állomásán a Brest Bretagne HB együttese – a montenegrói Buducnost Podgorica és a román SCM Ramnicu Valcea mellett – egyike lesz középdöntős ellenfeleinknek.
A francia klub azonban már korábban jelezte az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) felé, hogy csarnokuk foglaltsága miatt problémába ütköztek az eredetileg első fordulóban Franciaországban, zöld-fehér mezes csapatunk ellen megrendezésre kerülő találkozó ügyében. 

Klubunkkal egyeztetve az a döntés született, hogy a pályaválasztói jogot megcseréljük, s az eredetileg az első fordulóba kiírt Brest Bretagne HB – Győri Audi ETO KC mérkőzés a negyedik fordulóba kerül, azaz 2020. február 21-23. között kerül megrendezésre.

Mindez azt is jelenti, hogy a BL-középdöntő első fordulójában2020. január 24-26. közötthazai pályán, az Audi Aréna Győrben kezdjük meg nemzetközi szereplésünket az újévben.

A középdöntő első fordulójának hétvégéje igaz, „ütközik” a győri rendezésű diákolimpia országos döntőjének időpontjával, viszont tekintettel Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata Sport Osztálya és a Győr Projekt Kft. konstruktív hozzáállására, közösen sikerült mindenki számára megfelelő megoldásra jutnunk.
Együttműködésüket ezúton is köszönjük!

Bízunk benne, hogy igazán fergeteges hangulatban üdvözölhetjük a DELO WOMEN’S EHF Champions League következő etapját – amint véglegessé válnak az időpontok, jelentkezünk a jegyértékesítéssel kapcsolatos információkkal!