„Jó cselekedet a gyermekekért” jótékonysági akciósorozatunk keretein belül példaértékű összefogásra került sor szponzoraink, szurkolóink és játékosaink közreműködésével utolsó hazai mérkőzésünk alkalmával. A mikuláscsomag-gyűjtő kampányunk várakozáson felüli aktivitást generált, rengeteg értékes és hasznos ajándékot, édességet tartalmazó csomag gyűlt össze, melyek már felnőtt csapatunk játékosai és szakmai stábja részvételével gazdára is találtak.
KÖSZÖNJÜK mindenkinek és kellemes ünnepi készülődést kívánunk!

A szép számban összegyűlt mikuláscsomagok a LURKÓ Győri Kórház Gyermekosztályért Alapítvány segítségével a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Gyermekosztályán lábadozó kicsik és nagyok, illetve a Győri Gyermekvédelmi Központ Bóbita Gyermekotthonának lakói arcára csaltak nagy mosolyt – és még jócskán maradt ajándékcsomag, mely a napokban az állami gondoskodás keretei között élő gyermekek körében kerül kiosztásra.

Összefoglaló videónkban Zajovicsné Vizer Bernadett, a Lurkó Alapítvány elnöke; Danyi Gábor vezetőedző; Bagarus-Erdélyi Zsuzsanna, a Bóbita Gyermekotthon vezetője és Kari Aalvik Grimsbö nyilatkozott meghatottan:

KÖSZÖNJÜK, hogy együtt ismét jót cselekedhettünk!