A K&H női kézilabda liga 11. fordulójában a hazai bajnokság csúcsrangadójára került sor, csapatunk ugyanis a hazai versenysorozat pontversenyének második helyén álló FTC-Rail Cargo Hungaria otthonában lépett pályára. A mérkőzés első félideje kiegyenlített játékot hozott, fej-fej mellett haladtak a csapatok a gólgyártásban. A második játékrész kezdetén viszont kissé nehezen indult be a győri gépezet, azonban támadójátékunk újult erőre kapott köszönhetően Kiss remek hárításainak is, s végül egygólos győzelmet ünnepelhettünk.
Végeredmény: 27-28

1.félidő
Zöld-fehér mezes együttesünk a kapuban Leynaud, a mezőnyben pedig Puhalák, Amorim, Oftedal, Brattset, Nze-Minko és Bódi felállásban kezdte vendégszereplését a Ferencváros otthonában.
Amorim átlövés bombagóljával indult a találkozó, majd Leynaud remek hárítása után Oftedal is bemutatkozott (0-2). Háfra és Schatzl jóvoltából egyenlített a hazai csapat. Kovacsics, Schatzl majd Amorim és Nze-Minko alakították tovább az eredményt (4-4). Schatzl szélről, Klujber átlövésből talált be, majd Oftedal villámgyors lábmunkával megverte a ferencvárosi védőket és megszerezte a maga 100. találatát az idei szezonban. Klujber és Oftedal folytatta a gólgyártást, majd Schatzl begyűjtötte a találkozó első kétperces kiállítását Knedlikovaval szemben elkövetett szabálytalanságáért. 7-6-nál Klujber lőhetett hetest, majd Kurtovic érkezett az Amorim által kiharcolt büntetőhöz és értékesítette azt sikerrel (8-7), mikor is már az első játékrész felénél jártunk. Amorim kiállításával emberhátrányba kerültünk. Márton találatára Oftedal válaszolt. Danyi Gábor folyamatosan forgatta együttesét – a kezdeti felálláshoz képest Faluvégi, Bulatovic, Hansen, Edwige és Fodor is pályára lépett. Kurtovic ismét biztos kézzel értékesítette a kiharcolt hétméterest, ezzel a 22. percben 9-9-re módosult az állás. Vezetőedzőnk az első félidő hajrájában élt is első időkérési lehetőségével. Fodor törte meg a néhány perces vendég gólcsendet, s szerezte meg a vezetést csapatunk számára (9-10). Három és fél perccel a félidei szünet előtt Elek Gábor is időt kért. Kovacsics után Bulatovic, majd ismét Kovacsics volt eredményes. Az első játékrész végéhez közeledve Háfra átlövésből talált be, Brattset beállóból válaszolt, azonban még Klujber lövése is belefért a sípszó előtt, így 13-12-vel vonulhattunk az öltözőbe.
Félidei eredmény: 13-12

2.félidő
Nehézkesen indult a második félidő számunkra, amit a hazaiak rendre megbosszultak – Schatzl találatával indult útjára a második félidő kezdetén a labda, majd Klujber és Háfra volt eredményes. Közel hét perc elteltével ötgólos hátránynál Danyi Gábor így az időkérést jelző tábláért nyúlt. Oftedal hatalmas bombát engedett el Bíró kapujába, majd Kiss is hozzátette a magáét a kapuban. Fodor szélről szerzett okos találatot egymás után kétszer is (17-15), s Snelder kiállításával emberelőnybe is kerültünk. Lukács szépített, majd Nze Minko, Kovacsics és Amorim neve mellett jegyezhettük az újabb találatokat (19-17). Fodor szemfüles egészpályás gólt szerzett, majd Hornyák, Brattset, Háfra és Nze Minko következett gyors egymásutánban (21-20). Bódi lerohanásgóljával egyenlítettünk, ami Elek Gábort azonnal időkérésre sarkallta (21-21). Bódi újabb szélső találatával már nálunk is volt a vezetés a 49. percben. Schatzl, Kovacsics és Bódi volt eredményes, Kiss pedig rendre remekül védte kapuját a ferencvárosi kísérletektől. Nze Minko hatalmas lendülettel bombázott Bíró kapujába, Bódi pedig a lába közé pattintott (23-25). Oftedal keze ismét remekül sült, máris háromra növeltük előnyünket – a hazai csapat vezetőedzője ismét az időkérés mellett döntött. Kljubert a játékvezetők két percre a kispadra küldték Fodorral szemben elkövetett szabálytalankodása miatt, majd Edwige lőhetett beállóból. Bő három perccel a mérkőzés vége előtt Kovacsics faragott a hátrányon, Lukács találatára Fodor válaszolt (26-28). Háfra átlövésgólja után Danyi Gábor utolsó időkérési lehetőségét is kihasználta és ellátta játékosait hasznos tanácsokkal az utolsó 45 másodpercre. Gólt szerezni már nem sikerült, azonban az utolsó másodpercekben Kiss hatalmas védést mutatott be Lukáccsal szemben, s ezzel megőrizte egygólos előnyünket, ami így a győzelmet is jelentette.
Végeredmény: 27-28

Danyi Gábor: „Természetesen nagyon örülök a győzelemnek, nagyon komoly mérkőzést játszottunk. A Ferencváros ma jobban kézilabdázott, mint mi, de örülök, hogy a második félidő felénél tudtunk fordítani és a kapusteljesítményünk is feljavult. Hosszabb a cserepadunk, így volt lehetőségem cserélni és forgatni a játékosaim. További sok sikert kívánok a Ferencvárosnak!”

Fodor Csenge: „Nem úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy terveztük és megbeszéltük, de a második félidő közepén volt az a fordulópont, amikor sikerült összerakni a támadásunkat is a jól működő védekezésünk mellett,  így  nagyon örülök, hogy sikerült nyernünk.”