Újabb érkező vált biztossá a Győri Audi ETO KC 2020/21-es játékoskeretéhez. Klubunk magyar válogatott jobbszélsővel erősíti meg keretét. Lukács Viktória a Ferencváros csapatából érkezik Győrbe. A jobbszélső hároméves kontraktust írt alá klubunkkal.

Folytatódnak a bejelentések a Győri Audi ETO KC jövő szezonbeli keretét illetően.  Lukács Viktória az FTC-Rail Cargo Hungária csapatából érkezik Győrbe. „Fiatal, tehetséges, ugyanakkor rendkívül tapasztalt játékosról van szó, aki ráadásul alapembere a magyar válogatottnak is.” mondta dr. Bartha Csaba elnök klubunk leendő játékosáról. „Örülök, hogy Lukács Viktória minket választott, hiszem, hogy nagy értéke lesz csapatunknak.” -nyilatkozta a klubelnök.

„Megtisztelő, hogy a világ jelenlegi legerősebb csapatában, Győrben folytathatom nyártól a pályafutásom. A szezon hátralévő részén mindent megteszek a jelenlegi klubom sikeréért, de várom már, hogy hogy a következő szezontól az új kihívásoknak is megfeleljek. Jól ismerem a csapatot, tudom, hogy a legmagasabb célokért küzdenek mindig Győrben, ez számomra is szimpatikus. Szeretném majd én is kivenni a részem teljesítményemmel a sikerekből.” – nyilatkozta Lukács Viktória.

A fiatal, 24 éves jobbszélső 2011-ben mutatkozott be a magyar bajnokságban a felnőttek között a Ferencváros csapatában. Azóta 232 felnőtt bajnoki és kupamérkőzésen, és 96 nemzetközi találkozón szerepelt, valamint már a magyar női kézilabda válogatottnak is alapembere.