Az MTK elleni idegenbeli győzelmet követően első hazai bajnokijára készül együttesünk az újév első hétvégéjén. Eduarda Amorimék a bajnoki tabella középmezőnyében szereplő Dunaújvárosi KKA csapata ellen mérkőznek meg január 5-én (vasárnap). Zöld-fehér mezes lányaink a győzelem megszerzése mellett a fergeteges hangulatban is bíznak a hazai pályán megrendezésre kerülő találkozó alkalmával, várjuk tehát szurkolóinkat, látogassanak ki minél többen a helyszínre!
Az összecsapás eseményeit január 5-én (vasárnap) 15.45-től az M4 Sport-on élőben nyomon követhetik!

Már az újév első napjaiban gőzerővel beindult a mérkőzésgépezet csapatunk, a Győri Audi ETO KC háza táján – lányaink egy hét leforgása alatt harmadik bajnoki mérkőzésükre készülnek.
Soron következő ellenfelünk a tíz lejátszott mérkőzését követően a bajnoki pontverseny jelenlegi hetedik helyezettje, a Dunaújvárosi KKA.

Az ambiciózus, többségében fiatal tehetségeket tömörítő együttes komoly menetelést és szoros mérkőzéseket tudhat maga mögött ezidáig a szezonban, azonban zöld-fehér mezes együttesünk az októberi idegenbeli összecsapáshoz hasonlóan, győzelemmel szeretné zárni a visszavágót.

Az alábbi videóból pedig kiderül, hogy vélekedik Eduarda Amorim a közelgő találkozóról:

A Győri Audi ETO KCDunaújvárosi KKA magyar bajnoki mérkőzés 2020. január 5-én (vasárnap) 15.45-kor a Rontó Ádám & Szanyi Péter Gábor játékvezető-páros vezényletével, az Audi Aréna Győrben kerül megrendezésre.

Kapunyitás: 13:45-kor

A találkozó alakulását az M4 Sport élő televíziós közvetítésében követhetik nyomon.

 

Jegyvásárlással kapcsolatos részletekről weboldalunk JEGYINFÓ felületén tájékozódhatnak.

Szurkoljunk minél többen a helyszínen a győri lányok sikeres szerepléséért!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!