A 62. alkalommal megrendezésre került M4 Sport – Az Év Sportolója 2019 Gálán csapatunk ismét a jelöltek között szerepelt a hagyományos csapatsportok, Danyi Gábor vezetőedzőnk pedig az edzők kategóriában.
Büszkék vagyunk, hogy két kategóriában is érdekeltek voltunk a legjobb három jelöltből álló szűkített mezőnyben, s gratulálunk a kategóriák győzteseinek!

2020. január 16-án (csütörtökön) este a Nemzeti Színházban az év egyik legrangosabb sportrendezvényén, az M4 Sport – Az Év Sportolója 2019 Gálán ünnepelték a tavalyi év legjobb magyar sportolóit, sporteredményeit.
Nagy örömünkre szolgál, hogy a 2019-ben nyújtott teljesítményünknek köszönhetően – Bajnokok Ligája aranyérem, magyar bajnoki cím és Magyar Kupa-győzelem – csapatunk is a jelöltek között szerepelt a hagyományos csapatsportok kategóriájának triójában, az FTC-Telekom Waterpolo férfi vízilabda csapat és a magyar női jégkorong válogatott mellett.
Gratulálunk az FTC-Telekom Waterpolo férfi vízilabda csapatnak az „Év csapata” cím elnyeréséhez!

Vezetőedzőnk, Danyi Gábor a sportújságírói szavazatok alapján az edző kategória TOP3-as mezőnyébe jutott be. Az első olyan szezonjában, melyet klubunknál vezetőedzőként töltött az együttes élén, minden fronton a végső győzelembe hajszolta csapatát – büszkék vagyunk az elmúlt év fantasztikus sikereire és további jó munkát kívánunk trénerünknek!
Gratulálunk Varga Zsoltnak, az FTC-Telekom Waterpolo férfi vízilabda csapat vezetőedzőjének!

Köszönjük a megtisztelő jelöléseket, s gratulálunk az est színvonalas lebonyolításához a Magyar Sportújságírók Szövetsége minden munkatársának!

Gratulálunk minden kategória jelöltjeinek és győzteseinek, s sportsikerekben gazdag 2020-as esztendőt kívánunk mindenkinek!