A K&H női kézilabda liga 13. fordulójában hazai összecsapással folytatjuk a bajnoki pontvadászatot, január 18-án (szombaton) 18 órai kezdettel a Kisvárda tölti vendégszereplését az Audi Aréna Győrben.
A találkozóra még kaphatók belépők, szurkoljunk együtt a helyszínen a győri lányok sikeres szerepléséért!

Az újonc Szombathely otthonában kiharcolt győzelem után még egy hét sem telt el, máris újabb bajnoki összecsapás szerepel menetrendünkben. Szombat este a tabella jelenlegi kilencedik helyezettjét, a Kisvárda csapatát fogadjuk az Audi Aréna Győrben. Ellenfelünk 13 lejátszott mérkőzést követően 3 győzelmet (Szombathelyi KKA, Szent István SE, Békéscsaba), 3 döntetlent (Vác, Mosonmagyaróvár, DVSC) és 7 vereséget tudhat maga mögött. Természetesen nekünk azonban nem más a célunk, minthogy itthon tartsuk a pontokat.

Lányaink talán az utolsó „nyugodt” hetüket tölthették a bajnoki összecsapás előtt, ugyanis jövő hétvégén már a DELO WOMEN’S EHF Champions League középdöntőjében kezdik meg szereplésüket – elsőként hazai pályán a Brest együttese ellen.

A Kisvárda elleni mérkőzés előtt Danyi Gábor vezetőedzőt faggattuk a közelgő bajnokival kapcsolatos várakozásairól:

A Győri Audi ETO KCKisvárda Master Good SE magyar bajnoki mérkőzés 2020. január 18-án (szombaton) 18 órakor a Héjja Ádám & Kónya Balázs Krisztián játékvezető-páros vezényletével, az Audi Aréna Győrben kerül megrendezésre.

Kapunyitás: 16 órakor


ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
A mérkőzés eseményeinek alakulását a vendég klub engedélyünkkel a hivatalos YouTube csatornáján online élőben közvetíti – a találkozó kezdete előtt a közvetítés linkjét természetesen megosztjuk szurkolóinkkal!
 

Jegyvásárlással kapcsolatos részletekről weboldalunk JEGYINFÓ felületén tájékozódhatnak.

Szurkoljunk minél többen a helyszínen a győri lányok sikeres szerepléséért!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!