A Kisvárda elleni, hazai pályán aratott meggyőző győzelmünket követően a Balaton partjára utazunk a bajnokság újabb megmérettetésére. A jelenleg a bajnoki pontvadászat dobogójának harmadik fokát elfoglaló Siófok együttese fogadja Danyi Gábor tanítványait – nem is kérdés tehát, hogy különösen izgalmas összecsapás elébe nézünk.
A K&H női kézilabda liga 14. fordulójában esedékes találkozó 2020. január 22-én (szerdán) 18 órai kezdettel a Kiss Szilárd Sportcsarnokban kerül megrendezésére – élő televíziós közvetítés a DunaWorld-ön!

A BL-középdöntő nyitó fordulója előtti utolsó bajnoki összecsapásra készül zöld-fehér mezes együttesünk, mellyel igazán be is indul a „mérkőzésdömping”, szinte kivétel nélkül heti két összecsapással. A hétközepi találkozó igazi rangadószámba megy, a két együttes ugyanis a szezon nyitómérkőzésén is keményen megküzdött egymással – érdemes lesz nyomon követni ezúttal is az eseményeket!

A találkozóval kapcsolatos várakozásairól röviden vezetőedzőnket, Danyi Gábort kérdeztük, aki elmondta, a siófoki csapat kvalitásai és játékosállománya alapján BL-szintű mérkőzésre számít:

A Siófok KTC KFT – Győri Audi ETO KC magyar bajnoki mérkőzés 2020. január 22-én (szerdán) 18 órakor a Hargitai Gábor & Markó Gábor István játékvezető-páros vezényletével, a Kiss Szilárd Sportcsarnokban Siófokon kerül megrendezésre.

A mérkőzés alakulását a DunaWorld-ön élőben nyomon követhetik!

Szurkoljunk együtt a győri lányok sikeres szerepléséért!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!