Csapatunk február első napján (szombaton) a montenegrói Buducnost Podgoricát fogadja a DELO WOMEN’S EHF Bajnokok Ligája középdöntő 2. fordulójában. Az Eduarda Amorim vezette címvédő együttesünk mindenképpen győzni szeretne a legrangosabb, amivel feledtetné az elmúlt meccsen elszenvedett pontvesztést. A találkozót a Sport1 élőben közvetíti. 

 

A mieink a csoportkörben nagy arányú győzelmeket arattak, ennek köszönhetően az élről várhattuk a Bajnokok Ligája középdöntős csoportjának folytatását. Első ellenfelünk a szintén hibátlan Brest Bretagne volt, akik végig vezettek a mérkőzésen, de végül egy óriási hajrát bemutatva sikerült csapatunknak itthon tartani legalább az egyik pontot. 

 

A montenegrói Buducnost Podgorica a csoportkört 4 győzelemmel és 2 döntetlennel fejezte be, egyedül a Brest Bretagne jelentett nekik áthatolhatatlan akadályt, hiszen mind a kétszer a franciák kerültek ki győztesen a párharcukból. A Dragan Adzic vezette montenegróiak elsősorban kemény védekezésükre és szélsőjátékukra építenek, amivel komoly erőfeszítésekre késztetik ellenfeleiket. A szélsőjátékuk erősségét mutatja, hogy legeredményesebb játékosaik között első helyen áll a volt győri, Jovanka Radicevic 59 góllal, őt követi Djurdjina Jaukovic (27) és Majda Mehmedovic (26).
 

 

A mérkőzést megelőzően Danyi Gábor, Katarina Bulatovic, valamint Kiss Éva mondta el mit vár az összecsapástól:

 

A 2020. február 1-jén (szombaton) 17 órai kezdettel, a BL középdöntő második fordulójában a Győri Audi ETO KC – Buducnost Podgorica mérkőzésre a Boris Mandak & Mario Rudinsky szlovák játékvezető-páros vezényletével kerül sor az Audi Aréna Győrben.

Kapunyitás: 15:00

A találkozó eseményeit a Sport1-en élőben nyomon követhetik!

 

Karl Erik Böhnre emlékezünk

A 2014. február 2-án hosszú betegség után elhunyt klubunk egykori trénere, valamint a magyar női kézilabda válogatott szövetségi kapitányi posztját is betöltő – a csapattal egészen az EB-bronzéremig menetelő – Karl Erik Böhn. 
Halálának évfordulója alkalmából, a 2020. február 1-jén (szombaton) hazai pályán megrendezésre kerülő Győri Audi ETO KC – Buducnost Podgorica BL-középdöntős találkozó előtt, 16:00-kor megemlékezést tartunk Karl Erik Böhn Audi Aréna Győrben elhelyezett domborműve előtt. 
Várjuk szurkolóinkat, hogy csatlakozzanak hozzánk és tisztelegjünk együtt a szakember emléke előtt!