Az elmúlt hétvégén Debrecenbe és Salára utaztak utánpótlás csapataink. Horváth János U11-es csapatával, Konkoly Tamás U13-as, míg Kocsis Tibor U14-es csapatával Debrecenben, Ruskó Katalin serdülő csapatával Salán lépett pályára. Kocsis Tibor együttesének sikerült megvédenie tavaly megszerzettcímét, Konkoly Tamás gárdája pedig kupagyőzelmet szerzett.

 

Horváth János-U11

„A csapat első szereplésén vagyunk túl, ahol ragaszkodtam a két sor folyamatos cseréjéről. A csapatból 5 fő alacsonyabb korosztálybeli, tehát egy szinttel feljebb játszottak. A csapatok másfajta játékrendszert képviseltek, mint mi, így az ellenük való játék néha gondot jelentett. A felkészülés időszakában az öt mérkőzésen tapasztalatok a további munkát remekül segíteni fogják. Köszönjük a lehetőséget, hogy a tornán részt vehettünk.”

Csapat: Bőr Réka, Daczó-Moórung Dalma, Dala Roberta, Fodor Kincső, Illés Boglárka, Király Annamária, Kontics Janka, Marian Hanna, Nagy Melani Enikő, Németh Zsófia, Pintér Kitti, Szabó Réka, Szijártó Petra, Varga Petra

Konkoly Tamás-U13

„Örülünk, hogy ilyen színvonalas tornán vehettünk részt. Csapatom lépésről lépésre haladt a kitűzött cél elérése érdekében. Az eredmények elárulják, hogy a lányoknak meg kellett küzdeni a győzelemért rendesen, nagyon boldogok, hogy sikerült a kupát elhozniuk Debrecenből. Jó felkészülési torna volt, köszönjük szépen a lehetőséget.”

A döntő legjobb játékosa Balogh Lili lett, csapatunk jobbszélső játékosa.

Csapat: 

Felsősor: Ney Ferenc gyúró, Czébán Lili, Horváth Zelda Rebeka, Mészáros Anna, Hangyál Réka, Vajda Luca, Czébán Stella, Konkoly Tamás edző, Barti Alexa, Willman Viktória, Molnár Zsófia, Vulcz Vanessza
Alsósor: Végh Zorka Júlia, Császár Panna, Balogh Lili Zea, Takács Diána Panna, Falusi Luca, Horváth Réka

Kocsis Tibor-U14

2006-os kiemelt csapatunk megvédte tavalyi elsőségét a debreceni Főnix kupán, amely az egyik legrangosabb utánpótlás torna. Nehezen lendültek formába a lányok, egy papírforma győzelem után csak hősies küzdelemben sikerült hatgólos hátrányból pontot menteni. A gólkülönbség javítása kellett a csoportelsőséghez, ez a javuló formának köszönhetően sikerült.

Az első 3 helyért már magabiztosan, remek küzdőszellemmel kézilabdáztak és két biztos győzelemmel ismét megnyerték a kupát. Hasznos, értékes felkészülési esemény volt, sok színvonalas, izgalmas mérkőzéssel.”

A torna legjobb játékosának Varga Dalmát választották.

Csapat:
Felsősor: Ney Ferenc gyúró, Horváth Lili, Ráth Borbála, Pádár Laura, Szár Evelin, Borbély Petra, Granát Dorka, Kiss Diana, Kocsis Tibor edző
Alsósor: Németh Petra, Császár Dorka, Mónus Borbála, Varga Dalma, Miklósy Luca, Rosta Edina, Németh Eszter, Kocsis Kata

A XIII. Főnix Kupa eredményei itt megtekinthetők.

 

Ruskó Katalin-serdülő

„6 mérkőzést játszottunk a 3 nap alatt szlovák, szlovén és magyar csapatokkal. A tornára azokat a gyerekeket neveztük, akik kevesebb játéklehetőséget kaptak vagy szükségük van a meccsterhelésre. Amilyen vegyes csapattal mentem, olyan vegyes érzelmekkel tértem haza. A védekezésünk nem volt elég agresszív ahhoz, hogy fel tudjuk venni a harcot a nálunk jelenleg fizikálisan erősebb játékosokkal. A labdáért váló párharcokhoz viszont az akarat és a küzdeni tudás szükséges, amit sajnos nem láttam mindenkin. Így nem lehet szoros, kiélezett mérkőzéseket megnyerni. A nemzetközi tornán az 5. helyen végeztünk.”

Csapat: Győri Alexa, Takács Lili, Horváth Laura, Hideg Hanna, Kovács Kata, Szalay Nóra, Takács Fanni, Gerencsér Fanni, Konkoly Kata, Papp Vivien, Farkas Eszter, Havasi Virág, Mészáros Alexandra, Sztankovics Kyra, Szemes Szonja, Benczik Liza, Tallós Kamilla, Nagy Rebeka, Győri Viktória, Talapka Csenge

A Duslo Sala torna eredményeit itt tekintheti meg.

 

Gratulálunk minden csapatunknak a tornákon való szerepléshez!