A csapatunk február 23-án (vasárnap) a francia Brest Breatagne vendége lesz a DELO WOMEN’S EHF Bajnokok Ligája középdöntős csoportjának 4. fordulójában. A Danyi Gábor irányította zöld-fehérek egy esetleges győzelemmel lépéselőnybe kerülnének riválisukkal szemben az első helyért folytatott harcban. Ugyanakkor a francia bajnokot nem könnyű legyőzni, hiszen ez ebben a Bajnokok Ligája idényben még senkinek sem sikert. Egy biztos, izgalmas összecsapás elé nézünk. A találkozót a Sport1 élőben közvetíti.

 

A franciák eddig hat győzelemmel és egy döntetlennel a középdöntős csoport 2. helyén állnak a címvédő zöld-fehérekkel azonos pontszámmal és csupán a gólkülönbségük tartja őket a Győri Audi ETO KC mögött. A Brest a középdöntőben magabiztosan verte idegenben a szlovén, Krim Ljubjanát (25-29), valamint hazai pályán is győzedelmeskedett a svéd, IK Savehof fölött (31-22). A legjobb góllövőjük a szlovén Ana Gros, aki ebben az idényben 58-szor zörgette meg az ellenfelek hálóját.

 

A mieink az előző fordulóban magabiztosan kilenc góllal verték saját otthonában a román bajnok Valceat (20-29), és egyre inkább úgy tűnik kezd visszatalálni a csapat korábbi önmagához. A hétvégén a Franciaországból hoznák el Eduarda Amorimék a két pontot és ezzel tovább folytatnák veretlenségi sorozatukat. 

 

A mérkőzést megelőzően Amandine Leynaud nyilatkozott kameránknak:

 

A 2020. február 23-án (vasárnap) 19:00-as kezdettel, a BL középdöntő negyedik fordulójában a Brest Breatagne Handball - Győri Audi ETO KC mérkőzésre a Diana-Carmen Florescu & Anamaria Stoia román játékvezető-páros vezényletével kerül sor a Brest Arénában.

 

A találkozó eseményeit a Sport1-en élőben nyomon követhetik!