A K&H női kézilabda liga soron következő, 18. fordulójában a Békéscsaba együttese tölti vendégszereplését csapatunk otthonában, az Audi Aréna Győrben. A találkozóra 2020. március 4-én (szerdán) 18 órai kezdettel kerül sor. Még nem késő beszerezni belépőiket – várunk minden érdeklődőt!

Danyi Gábor együttese továbbra is magabiztosan őrzi pozícióját a bajnoki tabella élén, míg következő ellenfele, a Békéscsaba a sereghajtók táborát erősíti. Horváth Roland tanítványai 17 lejátszott mérkőzést követően 2 győzelemmel, 1 döntetlennel és 14 vereséggel a 13. helyről várják a hétközepi összecsapást. A felek 2019 októberében már összemérték erejüket, mikor is 19-30-as végeredménnyel zárult zöld-fehér mezes kedvenceink idegenbeli szereplése, így a mérkőzés abszolút esélyeseként várhatják a szerda estét.

Az alábbi videóból pedig kiderül, milyen várakozásokkal tekint Kiss Éva a közelgő találkozóra:

A Győri Audi ETO KCEUbility Group-Békéscsabai ENKSE magyar bajnoki mérkőzés 2020. március 4-én (szerdán) 18 órakor a Kovács-Sebők Stefánia & Réti Rebeka játékvezető-páros vezényletével, az Audi Aréna Győrben kerül megrendezésre.
Kapunyitás: 16:00-kor

Jegyvásárlással kapcsolatos részletekről weboldalunk JEGYINFÓ felületén tájékozódhatnak.

Szurkoljunk minél többen a helyszínen a győri lányok sikeres szerepléséért!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!