A Győri Audi ETO KC „Jó cselekedet a gyermekekért” jótékonysági sorozata több sikeres akción van túl. Az ETO jó cselekedet következő állomása az idei BL-sorozat középdöntőjének utolsó hazai találkozóján, március 7-én szombaton, a Valcea elleni mérkőzésen veszi kezdetét, amikor is gyűjtést szervez a győri pici gyermekek vizsgálatának könnyítésére – altatógép megvásárlására – a Gyermek Intenzív Terápiáért Alapítvánnyal együttműködve.

„A Győri Audi ETO KC számára fontos a társadalmi szerepvállalás, ennek keretében indítottuk el „Jó cselekedet a gyermekekért” jótékonysági akciósorozatunkat. Szerettünk volna egy olyan ügy mellé állni, ami nekünk és sokak számára is fontos lehet. Gyermekeknek adni és segíteni mindig szép és fontos feladat. A tavalyi szezonban is nagy sikerrel tudtuk mozgósítani szurkolóinkat és csapatunkat. Jelenlegi akciónk alkalmával a győri Gyermek Intenzív Terápiáért Alapítvány „Legyél Te is álommanó!” felhívásához csatlakozunk egy gyermekintenzív altatógép megvásárlásával, ami által a pici betegen fájdalmas vizsgálatán tudunk segíteni – nyilatkozta dr. Bartha Csaba, klubelnök.

Legyél Te is álommanó!, támogatásoddal hozzájárulhatsz a győri gyermekintenzív osztály pici betegeinek fájdalommentes vizsgálatához szükséges altatógép beszerzéséhez!

A győri Gyermekintenzív Terápiáért Alapítvány húsz éve működik a kisbetegek szenvedéseinek könnyítéséért és szakszerűbb ellátásáért. „A Legyél Te is álommanó! projekt egy gyermek altatógép beszerzésére hívja fel az adakozók figyelmét, ami a pici betegek fájdalmas vizsgálatát tenné fájdalommentessé. Összesen kilenc millió forintra lenne szükségünk. A gyűjtést már elkezdtük, és az összeg nagyjából fele már rendelkezésünkre áll, és nagyon bizakodó vagyok, hogy ha a klub mellett egy ilyen nagy közönség, mint a Győri Audi ETO KC szurkolótábora mellénk tudna ebben állni, akkor mihamarabb megvalósulhat ez az álmunk, és könnyíthetünk a kisbetegeken – tájékoztatott dr. Horváth Eszter, az alapítvány elnöke.

Egyéb információ: www.gyermekintenziv.hu oldalon olvasható.

ADOMÁNYGYŰJTÉS

Arra kérünk minden szurkolót és érdeklődőt, hogy támogassa a győri kórház gyermekintenzív osztályán kezelt pici betegek vizsgálatát könnyítő speciális altatógép megvásárlását. Adományaikat a 2020. március 7-én (szombaton) az Audi Aréna Győrben megrendezésre kerülő Győri Audi ETO KC – SCM Ramnicu Valcea bajnokok ligája mérkőzés előtt az aréna főbejáratánál, a kerengőben kihelyezett gyűjtő-dobozokba tehetik, melyet a győri Gyermek Intenzív Terápiáért Alapítványhoz juttat el a klub, és biztosítanak mindenkit arról, hogy adakozásával mosolyt varázsolhatnak a beteg gyermekek és családjaik arcára.

Ha adományukat átutalással szeretnék megtenni, a számlaszám: 10960008-00000011-42980001

Legyél Te is álommanó, szerezz örömet másoknak!