A Győri Audi ETO KC a DELO WOMEN’S EHF Bajnokok Ligája középdöntőjének utolsó fordulójában a román, SCM Ramnicu Valceát fogadja az Audi Aréna Győrben. A két együttes a találkozó végkimenetelétől függetlenül már biztosan ott lesz a negyeddöntőben, ugyanakkor a szombat kora esti összecsapáson a címvédő és eddig veretlen győri lányok folytatnák remek sorozatukat és újabb győzelemmel örvendeztetnék meg szurkolóikat. A mérkőzést a Sport1 élőben közvetíti!

 

A román bajnokcsapat a középdöntőbe nulla ponttal érkezett, azonban a szlovén Krim Ljubljanát egyszer, a svéd IK Savehofot pedig kétszer is legyőzte, amivel megalapozta továbbjutását a negyeddöntőbe. A mieink ellen a Romániában lejátszott találkozón az első félidő közepéig tudták tartani a ritmust, ezt követően viszont csapatunk nagyobb sebességi fokozatra váltott és ez döntőnek bizonyult (20-29). A románok a két csapat előző mérkőzésén főleg a beálló játékot alkalmazták jól, ebből szereztek gólokat, amelyet az Audi Aréna Győrben is folytatnának.

 

Ami a mieinket illeti, a Buducnost ellen az előző fordulóban sírból visszahozott mérkőzésen a csapat újból megmutatta kivételes küzdeni tudását és ezzel tovább növelte veretlenségi sorozatát a Bajnokok Ligájában. A címvédőnek ezúttal sem lehet más a célja az utolsó középdöntős mérkőzésén, mint az újabb két pont begyűjtése és, hogy minél jobb játékkal szolgálják ki szurkolóikat.

 

A mérkőzést megelőzően Danyi Gábor vezetőedző, valamint Faluvégi Dorottya és Amanda Kurtovic mondta el várakozásait: 

 

A 2020. március 7-én (szombaton) 16:00-as kezdettel, a BL középdöntő ötödik fordulójában a Győri Audi ETO KC – SCM Ramnicu Valcea mérkőzésre a Francesco Simone & Pietro Monitillo olasz játékvezető-páros vezényletével kerül sor az Audi Aréna Győrben.

Kapunyitás: 14:00

A találkozó eseményeit a Sport1-en élőben nyomon követhetik!

 

FELHÍVÁS!

A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében a mai mérkőzés végeztével a csapat tagjai nem pacsiznak és fotózkodnak a szurkolókkal.

Megértésüket köszönjük!

Hajrá ETO, hajrá Győr!