Nosztalgiázzunk együtt a Sport TV-vel, és éljük át együtt csapatunk idei és elmúlt szezonbeli szerepléseit!

Klubunk egyeztetve a Sport TV-vel, a DELO EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligája magyarországi jogtulajdonosával egyedülálló ismétléseket tervez! A Sport Tv által ismételt meccseket újranézheted saját hivatalos YouTube csatornánkon, az eredeti magyar kommentárral 24 órán keresztül bármikor!

Ne maradj le kedvenceid legszebb góljairól, nézd meg a legizgalmasabb pillanatokat, a legszebb támadásokat és passzokat ahányszor csak akarod!

Követjük a Sport Tv televíziós ismétlési sorrendjét, és ha véletlenül nem láttad kedvenc csapatod ismételt meccsét a Sport Tv-ben, akkor nem kell izgulni, másnap YouTube csatornánkon visszanézheted a találkozókat! Elsőként az idei szezon nyitányával, a Savehof elleni hazai meccsel kezdünk, amely március 24. kedd 08:00-tól érhető el 24 órán át YouTube csatornánkon. A Sport1 március 20-án pénteken 21:30-kor vetíti ezt a mérkőzést.

Másnap, március 25-én, szerdán egy rekordmeccset, a Banik Most elleni idegenbeli sikert lehet megnézni szintén 24 órán keresztül! Ezt a találkozót március 20-án 23:15-kor tűzi műsorára a Sport1!

(VÁLTOZÁS! A mérkőzések tecnikai okoból  két nappal az eredtileg meghirdetetthez képest kerülnek feltöltésre Youtube oldalunkon. Megértésüket köszönjük!)

Az ismételt meccsek listáját Facebook és Instagram oldalunkon folyamatosan megosztjuk veletek!

Tarts velünk Te is, és éljük át együtt újra a győri sikereket!

Ti pedig csak maradjatok otthon és nézzetek Győri Audi ETO KC meccseket a Sport TV-n vagy klubunk hivatalos YouTube csatornáján!

Köszönjük Sport TV! 

#maradjotthon #csakazeto