Nagy megtiszteltetés egyesületünk számára, hogy a hazai borkultúrát ízig-vérig felsorakoztató DiVinot is támogatói sorában tudhatja. Hécz Kálmánnal, a Havanna Club Kft. ügyvezetőjével készített interjúból arra is fény derül, miért is ragadta magával cégüket öt évvel ezelőtt a kézilabda sportág fellegváraként is emlegetett Győri Audi ETO KC csapatának játéka, és mi tartja őket azóta is a csapat mellett.

MIért fontos/érdekes az Ön cégének a Győri Audi ETO KC támogatása? Miért döntöttek ismételten a csapat támogatása mellett?

Azt hiszem, nem kell nagyon bizonygatni, hogy hosszú évek óta Győr eIső számú, legtöbb nézőt vonzó és legsikeresebb sportága a női kézilabda. Ahogy a város, természetesen mi is büszkék vagyunk a sokszoros magyar bajnok, magyar kupagyőztes, és persze ötszörös BL-győztes csapatunkra! Ezek a sikerek, a klubnál zajló profi és sikerorientált munka nem csupán a szurkolók ámulatát vívta ki, de minden vállalkozásnak példaértékű lehet. Nem csoda hát, hogy öt évvel ezelőtt mi is örömmel csatlakoztunk a támogatói körhöz, és mondhatom, még inkább megszerettük a csapatot és az egész stábot. Nagyszerű érzés, igazi büszkeség az „ETO KC családhoz” tartozni, együtt izgulni a sikerekért, és örülni a győzelmeknek. Ezért is döntöttünk a támogatás mellett.

Ön szerint mik azok a célok/értékek, amelyek közösek az Ön cége és a Győri Audi ETO KC sportcsapata között?

Ahogyan a sportban, úgy az üzleti életben is mindenki azért dolgozik, hogy a legjobbat hozza ki magából, csapatából, hogy abban, amit csinál, a lehető legsikeresebb, legeredményesebb legyen! A Győri Audi ETO KC mindenképpen követendő példa ebben. Ahogyan ők a sportban, mi a vendéglátásban igyekszünk a közönséget magas szinten „kiszolgálni”. Cégünk elsősorban szórakozóhelyeket (borbárt, illetve zenés helyeket) üzemeltet, a cél pedig – ha úgy vesszük – azonos az ETO KC-val; a magas szintű szórakoztatás feltételeinek megteremtése. Hogy ez nekünk mennyire sikerül, nos, erről akár a  Iányokat is érdemes volna megkérdezni, egy-egy nagyobb győzelem után...

Melyik a legemlékezetesebb mérkőzése a tavalyi vagy az idei szezonból?

Büszkén állíthatom, hogy szinte az összes hazai meccsen kinn vagyok (sokszor családostól), de a magyar rangdókon túl leginkább az izgalmas, szoros BL-meccseket szeretem. llyen volt például legutóbbi, a francia Brest Bretagne elleni találkozó, ami parázs küzdelmet és végig szoros eredményt hozott! A tavalyi budapesti Final Four döntője pedig – amit a helyszínen szurkolhattam végig – életem egyik Iegnagyszerűbb sportélménye volt. Valami azt súgja, lesz még részem hasonlóban.

Kötődik-e Ön esetleg a kézilabdához? Játszott korábban bármilyen szinten?

Egyik unokatestvérem, Nagy Csilla az NB I-es Győri Textiles-ben játszott a 80-as 90-es években, és emlékszem, nagyon büszkék voltunk rá akkoriban. Én magam is elsősorban a labdajátékokat kedvelem, legyen az foci, kézi- vagy vízilabda. Tizenéves koromban amatőr szinten fociztam, ám mostanság már leginkább csak szurkolok, elsősorban a Real Madridnak, vb-n pedig az argentin válogatottnak. Persze csak akkor, ha épp nincs fontos kézi meccs az Audi Arénában...