Győr város polgármestere, Dr. Dézsi Csaba András a közelmúltban létrehozta a„Győri Segélyalapot”, melynek hivatalos célja a koronavírus elleni győri küzdelem segítése. Ebbe az alapba már több magánszemély és cég is adakozott, most a Győri Audi ETO KC minden kollégája együtt, jelentős összeggel támogatja az alapot, és így a győrieket.

„Ezúton szeretném maximális támogatásomról és elismerésemről biztosítani Dr. Dézsi Csaba András polgármester urat, aki rengeteget tesz Győr városáért és az itt élőknek az egészségéért, és a helyzet minél jobb kezeléséért. Azt gondolom, hogy azon győri emberek közül, akik bajba kerülhetnek jelen helyzetből kifolyólag bizonyára sokan klubunk, a Győri Audi ETO KC szurkolói, akik szurkolásukkal támogattak minket hazai pályán és idegenben is, időt és pénzt sem kímélve. Most nekünk, megbecsült, győri polgároknak kötelességünk, hogy visszaadjunk valamit a helyi társadalom, a közösség tagjainak. Egyeztetve klubunk összes munkavállalóval mindenki örömmel csatlakozott a kezdeményezéshez, és március havi jövedelméből mindenki felajánlott egy összeget, ezt elnöki hatáskörben kiegészítettem. Ezek alapján a klub munkavállalói és az egyesület közösen, egy összegben 5 millió forinttal járul hozzá a Győri Segélyalap működéséhez.” – nyilatkozta Dr. Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke.

Dr. Dézsi Csaba András is köszönetét fejezte ki a csapat felajánlásáért. „A város nevében hálásan köszönöm a Győri Audi ETO KC szívből jövő támogatását. Ahova a segélyalap forintjai kerülnek, ott lesz a csapat lelke is!” – nyilatkozta Győr polgármestere.

A Győri Audi ETO KC elnöke kifejezte elismerését az egészségügyi dolgozók és a szakemberek áldozatos munkájáért, valamint felhívta a figyelmet az óvintézkedések és a rendeletek betartásának fontosságára is. „Engedjék meg, hogy ezúton kívánjak erőt és kitartást minden szakembernek, és ezúton szeretnék megkérni minden ETO szimpatizánst, győrit és minden magyar embert, hogy tegyen meg mindent a vírus terjedésének megakadályozása érdekében, és lehetőség szerint maradjon mindenki otthon! Bízom benne, hogy hamarosan mindannyiukkal találkozhatunk ismét az Audi Aréna Győrben női kézilabda mérkőzésen!" – mondta Dr. Bartha Csaba elnök.