Interjú Sári Péterrel, a Vapiano Hungary tulajdonosával. Egy kis visszatekintő a BL versenysorozat középdöntőjének utolsó, a Valcea elleni mérkőzés időszakába.

A Győri Audi ETO KC együttese a fast-casual étteremláncok egyik vezető társaságát, a Vapiano Hungaryt is a partnerei között tudhatja, és megtiszteltetésnek tartja, hogy bizalmát élvezheti. A vállalat tulajdonosa Sári Péter a tavalyi Rostov-Don elleni Bajnokok Ligája döntőt tartja a számára legemlékezetesebb mérkőzésnek. Elmondása szerint nagyon büszke a győri lányokra.

Miért fontos/érdekes az Ön cégének a Győri Audi ETO KC támogatása? Miért döntöttek ismételten a csapat támogatása mellett?

Mindig fontos volt számunkra, hogy olyan együttműködéseket valósítsunk meg, amelyek véleményünk szerint értéket képviselnek. A sport pedig maximálisan ebbe a kategóriába sorolható. Miután a Vapiano-ban is egyre nagyobb figyelmet szentelünk az egészséges étkezésnek, fontos számunkra ehhez minél egészségesebb életmód is társuljon. A sport, a kiemelkedő sportolók, és a népszerű sportcsapatok támogatása lehetőséget teremt számunkra olyan példaképekkel összekötni a Vapiano márkát, akik azonos értékeket képviselnek, mint amit mi magunk is vallunk. Ha a Vapiano érdekeit nézzük az elkötelezettségünket csak tovább erősíti, hogy amióta a győri Árkádban is van éttermünk, sokkal szorosabb kötelék fűz minket a városhoz és annak sikereihez.

Ön szerint mik azok a célok/értékek, amelyek közösek az Ön cége és a Győri Audi ETO KC sportcsapata között?

Ahogy a Győri Audi ETO KC, úgy a Vapiano is a maximalizmust és a professzionalizmust tartja szem előtt. Az elhivatottság és az alázat pedig legalább annyira hozzájárul a sikerhez, mint a folyamatos fejlődésre törekvés. Filozófiánk teljes mértékben összecseng a csapat céljaival, ezért is öröm számunkra, hogy már évek óta támogathatjuk és szurkolhatunk a sportolóinknak. 

Melyik a legemlékezetesebb mérkőzése a tavalyi vagy az idei szezonból?

A címvédő női Győri Audi ETO tavaly aratott BL döntője volt az utóbbi idő legemlékezetesebb meccse a Papp László Budapest Sportarénában. Mondanom sem kell, pattanásig feszült hangulat uralkodott, és miután egy góllal győzött a csapat a Rosztov-Don ellen, hatalmas extázis volt az arénában. Nagyon büszkék voltunk és vagyunk a lányokra, az idei szezont is követjük és szurkolunk nekik!

Kötődik-e Ön esetleg a kézilabdához? Játszott korábban bármilyen szinten?

Kézilabdához nem, de a középiskolai és egyetemi röplabda bajnokságban mindig a dobogós helyen végzett a csapatunk, így a labdajátékok nagyon közel állnak hozzám, és nekem személyesen is nagyon fontos a sportos és egészséges életmód folytatása a hétköznapokban. Tizenkét éves korom óta rendszeresen sportolok és a gyermekeim nevelésében is kulcsfontosságú helyen szerepel a mozgás és a sport szeretete.