A koronavírus járvány miatt kialakult helyzetre tekintettel a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) és az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) meghozott döntései a Győri Audi ETO KC négy hazai mérkőzését érintik; három hazai bajnoki találkozót nem lehetett lejátszani, valamint a CSM Bucuresti elleni negyeddöntős párharcra két felvonásban biztosan nem kerül sor. Ha lesz is negyeddöntő, azt jelenlegi információink szerint semleges helyszínen rendezi meg az EHF. A Győri Audi ETO KC vezetése szeretné a keletkezett „károkért” kompenzálni szurkolóit, azonban egyben kérjük a jegy, illetve bérlet tulajdonosokat, hogy amennyiben lehetőségük van támogatni kedvenceiket és a klubot, mely nem kevés tervezett bevételtől esett el, támogassák azzal, hogy nem élnek a kompenzáció lehetőségével.
#szükségünkvanRÁD #támogasdacsapatod!

A Győri Audi ETO KC, mint ahogy világszerte az összes sportklub, jelentős betervezett bevételtől esik el a koronavírus okozta járvány miatt. Fontos leszögezni, hogy az elmaradt fordulók klubunk önhibáján kívül nem kerültek megrendezésre, de a mérkőzések elmaradása minden félnek sok kellemetlenséggel jár és kárt okoz. A klub vezetése azon dolgozik nap mint nap, hogy átvészelje ezt azidőszakot, és hogy az új szezont minél zökkenőmentesebben el tudja elkezdeni a keret. Minden érintett fél áldozatvállalására szükség van most, legyen szó játékosról, a klub alkalmazottairól vagy a szurkolókról. Mindenkire szüksége van a klubnak ahhoz, hogy a jövő évi tervek és célok megvalósulhassanak.
Ennek érdekében arra kérjük a klub jeggyel és bérlettel rendelkező szurkolóit és szimpatizánsait, hogy aki teheti, hozza meg most szeretett csapatáért, az ETO-családért azt az áldozatot, hogy az elmaradt mérkőzések kompenzációjával nem él – #szükségünkvanRÁD #támogasdacsapatod!

Természetesen jelen helyzetre való tekintettel minden, a három elmaradt mérkőzésre jegyet vásárló szurkolónak, és a bérleteseknek is felajánl kompenzációt a klub. Olyan megoldásra törekszünk, ami kárpótólja az érintetteket a kárukért, és – figyelembe véve a kialakult nehéz gazdasági helyzetet – a klubot sem érinti pénzügyileg nagy hátránnyal.

A Magyar Kézilabda Szövetség a bajnokságot befejezettnek nyilvánító döntését követően a Győri Audi ETO KC esetében három hazai mérkőzést érintett; a Szombathelyi KKA, a Motherson-Mosonmagyaróvár és a FTC-Rail Cargo Hungaria elleni találkozókat. A zöld-fehér rangadóra gyakorlatilag napok alatt elkeltek a jegyek, és a másik két találkozóra is szép számban kíváncsiak szurkolóink.
A Győri Audi ETO KC vezetése azoknak, akik a fenti három mérkőzésre vásárolt jeggyel rendelkeznek felajánlja, hogy jegyeik a 2020/21-es szezon ugyanazon mérkőzésére érvényesek lesznek az eredetileg megvásárolt helyre. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a három érintett meccsre a jegyértékesítés ütemezéssel zajlik majd, azaz először a már megvásárolt jeggyel rendelkezők érvényesíthetik igényüket a megvásárolt ülőhelyekre, és ezt követően indul majd el a fennmaradó helyekre a jegyértékesítés.

Aki azonban szeretné, ha visszatérítésre kerülne a megvásárolt jegyének összege, az – a járványhelyzet alakulásától függően újra kinyitó – győri Látogatóközpontban intézheti személyesen, az online vásárlók pedig május 1. és 31. között a gyor@tourinform.hu email címen a vásárláskor kapott vásárlási azonosító szám megadásával és az elektronikus jegy egyidejű megküldésével jelezheti visszatérítési igényét. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy ebben az esetben az online vásárolt jegyek visszatérítésének ideje a banki és egyéb egyeztetések miatt elhúzódhat, akár több hónapot is igénybe vehet. A visszafizetéssel kapcsolatos esetleges kérdésekre a +36/20 269 7508 telefonszámon hétfőtől-péntekig 9-17 óráig bárki kérhet felvilágosítást.

Klubunk szeretné a bérletvásárlókat is kompenzálni. A megvásárolt bérletek elmaradt mérkőzéseinek részarányos összegével opcionálisan csökkenti a jövő szezon bérletárát a klub, és aki él ezzel a lehetőséggel, az ezt a kompenzációt igényelheti a jövő szezon bérletének megvásárlásakor.

Fehér bérlet
I.kategória                  6200.- forint kedvezmény a 2020/21-es szezonra szóló bérlet árából
II.kategória                 4800.- forint kedvezmény a 2020/21-es szezonra szóló bérlet árából
III.kategória                3400.- forint kedvezmény a 2020/21-es szezonra szóló bérlet árából

Zöld bérlet
I.kategória                  7200.- forint kedvezmény a 2020/21-es szezonra szóló bérlet árából
II.kategória                 5200.- forint kedvezmény a 2020/21-es szezonra szóló bérlet árából
III.kategória                2700.- forint kedvezmény a 2020/21-es szezonra szóló bérlet árából

Arany bérlet
                                     19000.- forint kedvezmény a 2020/21-es szezonra szóló bérlet árából
Kék bérlet
A Kék bérletet vásárló szurkolók a 2019/20-as szezon hazai Bajnokok Ligája csoport és középdöntős találkozóira váltották meg bérleteiket. Mivel ezek a meccsek mind megrendezésre kerültek, ezért a Kék bérletek tulajdonosai kárt nem szenvedtek el, így számukra kompenzációt nem tudunk biztosítani.

Azok részére, akik kezdődobást vásároltak az elmaradt mérkőzésekre, felajánljuk, hogy a következő szezonban ugyanarra a mérkőzésre biztosítja a klub a kezdődobás lehetőségét. A klub minden érintettel felveszi a kapcsolatot hamarosan.

Számítunk mindenki megértésére és támogatására – #szükségünkvanRÁD #támogasdacsapatod!

Hajrá ETO, hajrá Győr!