2020. június 2-tól újabb három évre megválasztották Dr. Bartha Csabát a Győri Audi ETO KC elnökének. A klubvezető töretlen lelkesedéssel folytatja a majd 4 éve megkezdett munkáját, és újabb megbízatással is bővült feladatköre.

Megújult elnökséggel folytatja munkáját a Győri Audi ETO KC, élén Dr. Bartha Csaba elnökkel. A klubvezető 2016. augusztus 2-től tölti be tisztségét az egyesület vezetésében, és az azóta eltelt időszakban a klubbal három Bajnokok Ligája és három magyar bajnoki győzelem mellett két Magyar Kupa aranyéremet is szerzett.

A klubvezető megbízása eredetileg csak 2021. májusában járt volna le, ám a klub 2020. évi rendes közgyűlésén új tagokat választottak be az Elnökségbe, így Dr. Bartha Csaba is jobbnak látta, ha lemond tisztségéről, és újra pályázik a posztra azért, hogy szinkronban legyen az elnök és az Elnökség mandátuma.

„Rendkívül megszerettem az elmúlt majd 4 év alatt a klubot és a várost. Számomra nem volt kérdés, hogy folytatni szeretném a megkezdett munkámat. Kihívásokkal teli időszak előtt állunk, ki kell mondani: a koronavírus okozta gazdasági helyzet komoly hatással lesz minden egyesületre, így a Győri Audi ETO KC-ra is, gyakorlatilag válságmenedzselésre is készülünk, de azt hiszem, hogy felkészülve várjuk a helyzetet és biztos vagyok benne, hogy az Elnökséggel közösen megoldjuk az előttünk álló feladatokat.” – nyilatkozta a frissen megerősített elnök.

„Nem volt nehéz döntenie az Elnökségnek, hiszen 2016-tól egyesületünk legsikeresebb időszakát éltük meg Dr. Bartha Csaba vezetésével. Javaslatomra egy minden szempontból alkalmas, kitűnő szakember folytathatja munkáját a világ egyik legjobb kézilabda csapatának élén. Mindannyian bízunk abban, hogy jövőnk is legalább ilyen sikeres lesz, és kitűnő szurkolóinkkal és nagyszerű szponzorainkkal közösen továbbra is emlékezetes győzelmeket élhetünk majd át.” – nyilatkozta Vanyus Attila, a klub örökös tiszteletbeli elnöke.

Dr. Bartha Csaba feladatai bővültek, hiszen a női kézilabda szakág egyik államilag elismert akadémiája Győrben került megalapításra, melynek vezetői tisztségét is ő látja el. „A győri kézilabda műhely munkásságát országszerte elismerik, évtizedek óta élen járunk a fiatal sportolók nevelésében, ezért örömmel vettük, hogy a magyar kormányzat az új akadémiai rendszerben is szerepet szánt klubunknak. Nagy lehetőség előtt állunk, éppen ezért sok feladat vár ránk a következő pár évben, de hiszem, hogy a lehetőséggel élni tudunk, és még minőségibb munkával jobb sportolókat képezhetünk a rangos magyar sportélet számára.” – mondta Dr. Bartha Csaba elnök.

A Győri Audi ETO KC megújult elnökségének tagjai:

dr. Bartha Csaba
Győri Audi ETO KC, elnök

Vanyus Attila
örökös tiszteletbeli elnök

Czechmeister Mónika
Audi Hungaria Zrt. Külső Kommunikáció, vezető

dr. Dézsi Csaba András
Győr Megyei Jogú Város, polgármester

Endrődi Péter
Győr Megyei Jogú Város, kabinetfőnök

Kurunczi Márta
Audi Hungaria Zrt. Vállalati kontrolling, vezető

Lőre Péter
Audi Hungaria Zrt. Vállalati kommunikáció és kormánykapcsolatok, igazgató

Martonfalvay Lilla
PannErgy Nyrt., igazgatósági tag

Pálinger Katalin
Magyar Kézilabda Szövetség, alelnök

Petrov Iván
Győr Megyei Jogú Város, sportért felelős polgármesteri biztos

Tamás Áron
adidas, Kelet-Európai kereskedelmi igazgató

Wieszt Attila
Endo Plus Service Kft., ügyvezető igazgató

Ellenőrző Bizottság
dr. Szabó István, elnök
Áder István, tag
Morvay László, tag