„Szurkolóink mindig is bizonyították, hogy nem hagyják cserben a csapatot, hiszen bárhova utazunk Európa-szerte, mindig velünk tartanak, mellettünk vannak, kulturáltan bíztatnak bennünket és szurkolnak a győzelemért. Ezért nagyon hálásak vagyunk.” – kezdte sorait a jelenlegi, mindenki számára példátlan és nehéz helyzetben Dr. Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke.

„Tudniuk kell, hogy támogatásuk nem csak kedvenceiknek fontos a pályán, hanem a klub számára is rendkívüli jelentőséggel bír a pályán kívül is – értve természetesen szurkolóink alatt egyaránt a Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesülete és a szurkolói egyesület kötelékébe nem tartozó lelkes szurkolókat, érdeklődőket is.

A koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzet miatt félbeszakadt magyar bajnokság és BL-küzdelmek a klubot nem csak sportszakmailag, hanem gazdaságilag is jelentős mértékben érintik. A korábban közzétett felhívásunkban, mely szerint a törlésre került mérkőzésekre érvényes belépővel rendelkező szurkolóink, meghatározott ideig élhettek a részükre felkínált kompenzációs lehetőséggel, ugyanakkor kértük azt, hogy aki teheti, ne éljen a visszaváltási opcióval.

Azt gondolom, hogy az egész klubvezetés, az Elnökség és az egész csapat nevében mondhatjuk, hogy KÖSZÖNJÜK!

Tapasztalataink és a számok alapján minimális volt az a vásárlói igény, mely a korábban megváltott jegyek visszatérítésére vonatkozott. Mindezen igényeket figyelembe véve természetesen megtérítettük a jegyek árát, a bérletek kapcsán pedig kompenzációs megoldást ajánlottunk fel. (A megvásárolt bérletek elmaradt mérkőzéseinek részarányos összegével opcionálisan csökkenti a jövő szezon bérletárát a klub, és aki él ezzel a lehetőséggel, az ezt a kompenzációt igényelheti a jövő szezon bérletének megvásárlásakor.)

Nagyon fontos számunkra, hogy érezzük szurkolóink szeretetét és empátiáját a tekintetben, hogy a klubunk bevételkiesése ezen módon ne növekedjen.

Nagyon köszönöm és nagyon bízom benne, hogy hamarosan be tudunk számolni arról, hogy miként tervezzük a jegyek és bérletek árusítását a következő szezonra, de ezzel meg kell várnunk az óvintézkedések oldását és a Magyar Kormány döntését a beltéri események látogathatóságával kapcsolatban.

Eddig sem és most sem csalódtunk szurkolóinkban, köszönjük a nagy érdeklődést, melyet a folytatást érintően tanúsítanak felénk!

Bízunk benne, hogy mihamarabb ismét, biztonságos körülmények mellett láthatjuk egymást, és újra együtt szurkolhatunk a győri lányoknak!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!”