A Győri Audi ETO KC csapata a DVSC Schaeffler elleni balatonboglári győzelmet követően legközelebb hazai pályán, az Audi Aréna Győrben játszik felkészülési mérkőzést augusztus 7-én 17:00-tól. Az is eldőlt, hogy látogatható lesz-e a mérkőzés.

Gőzerővel zajlik a csapat felkészülése az új szezonra. Danyi Gábor csapata már túl is van az első felkészülési mérkőzésen. A DVSC elleni győzelmet követően, az MTK-t fogadja hazai pályán klubunk 2020. augusztus 7-én 17 órai kezdettel az Audi Aréna Győrben.

„Sajnos nézők nélkül, zárt kapuk mögött rendezzük meg az MTK elleni mérkőzést. Nyilván tisztában vagyunk a mérkőzések rendezéséről szóló előírásokkal és ajánlásokkal, de konzultálva több szakértővel és hosszas mérlegelést követően azt a megoldást választottuk, hogy a nézők egészségét maximálisan a szem előtt tartva végül zárt kapuk mögött rendezzük meg ezt a találkozót. Tisztában vagyunk azzal, hogy mekkora érdeklődés övezne egy nyílt edzőmeccset, és éppen ezért vagyunk óvatosak. A további három, a Ferencváros, Mosonmagyaróvár és Siófok elleni hazai felkészülési mérkőzések látogathatóságáról később döntünk, azután, hogy értékeljük a mérkőzések idején várható egészségügyi kockázatokat. A döntésig az érdeklődők megértését és türelmét kérjük!” – nyilatkozta Dr. Bartha Csaba elnök.

Az MTK elleni találkozót a Győri Audi ETO KC hivatalos Youtube csatornáján élőben lehet nyomon követni.

A Győri Audi ETO KC felkészülési programja:

2020. augusztus 7.   17:00 Győri Audi ETO KC – MTK Budapest
2020. augusztus 14. 17:00 Győri Audi ETO KC – FTC Rail-Cargo Hungária
2020. augusztus 18. 17:00 Győri Audi ETO KC – Mosonmagyaróvár
2020. augusztus 21. 16:00 Győri Audi ETO KC – Siófok
2020. augusztus 28. 17:00 FTC Rail-Cargo Hungária - Győri Audi ETO KC