Az előző szezon keretéből távozó játékosaink közül már csak Bódi Bernadettől nem köszöntünk el videóval, ezúton ezt meg is tesszük. Klubunk tervezi, hogy a koronavírus járvány miatt félbeszakadt szezon miatt elmaradt hagyományos játékos búcsúztatásokat más formában ugyan, de megtartja.

Az eddigi gyakorlattól eltérően, azaz az utolsó meccsen történő búcsúztatás helyett a koronavírus járvány okozta lezárások miatt „csak” videóban köszönhettük el a szezon végén távozó, vagy pályafutásukat befejező játékosainktól.

Bódi Bernadett távozásának apropóján adósok vagyunk egy videóval, mellyel „Bodesz” 13 győri évadának állítunk méltó búcsút.

Klubunk tervezi, hogy a „kurta” szezon végén távozóktól, azaz Bódi Bernadettől, Kiss Évától, Kari Alvik Grimsbőtől, Jana Knedlikovától és Katarina Bulatovicstól, egy reményeink szerint nézőkkel megrendezett mérkőzés kapcsán, méltóképpen búcsúzzunk el együtt a szurkolókkal közösen. Reméljük, hogy lesz az ősz során egy olyan alkalom, ahol mindenkitől elbúcsúzhatunk.