Tekintettel arra, hogy közeleg a 2020/21-es szezon, és már ötödik hónapja jelen van a koronavírus járvány nem csak Magyarországon, hanem a világ minden részén, nagyon alaposan át kellett gondolnia a Győri Audi ETO KC vezetésének, hogyan indítsa el az új évadra a jegy- és bérletértékesítését. Számtalan bizonytalan tényezővel szükséges számolni a bajnokságok lebonyolítását illetően hazai és nemzetközi szinten egyaránt. A szokásos sportéletet átrendező tényezők adódhatnak, és emellett a szurkolók igényeit is maximálisan szeretné kiszolgálni a klub. Hosszas mérlegelést követően egy új – alkalmazkodva a jelenlegi helyzethez – rendszerben kezdődik meg a jegy- és bérletértékesítés augusztus 12-én.
A klub gondolt a korábban megígért bérletkompenzációra is, azt most érvényesíthetik a szurkolók, de továbbra is köszönettel kéri, hogy aki teheti, tekintsen el ettől a lehetőségtől segítve ezzel a klub mindennapi működésének zavartalanságát.

Az előttünk álló szezonban új bérletkoncepció kerül bevezetésre figyelembe véve azt, hogy a vírushelyzet miatt a hazai bajnoki és a Bajnokok Ligája versenyrendszer lebonyolítása eltérhet egymástól. A korábbiakhoz képest ebben a szezonban csak bajnoki mérkőzésekre lehet bérletet vásárolni, tehát FEHÉR és ARANY-FEHÉR bérletek megújítására lesz lehetőség. A Bajnokok Ligája hazai mérkőzéseire csak jegyértékesítés történik majd azzal a kitétellel, hogy bérletes elővásárlási jogot biztosítunk szurkolóinknak. A mérkőzés jegyárak és a FEHÉR bérlet ára nem változik a tavalyi szezonhoz képest.

„Az új jegy- és bérletstratégiánk kialakításánál figyelembe vettük azt, hogy az utazások bizonytalanságai miatt a BL mérkőzések megrendezése kérdéses. A hazai jelenlegi vírushelyzet lehetővé teszi, hogy a bajnokság a szokásos módon beinduljon, ezért döntöttünk a Fehér bérletek értékesítése mellett. Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy itthon is bármikor változás állhat be a zárt térben lebonyolított rendezvényekkel kapcsolatban, ha ez megtörténik, további intézkedéseket hozunk majd szem előtt tartva a bérlettel és jeggyel rendelkező szurkolóink érdekeit – nyilatkozta dr. Bartha Csaba klubelnök. – Mindenképpen szerettünk volna egy olyan megoldással előállni az előttünk lévő időszakra vonatkozóan, hogy a már korábban, éveken keresztül fix hellyel rendelkező bérletes szurkolóink megtarthassák helyeiket.”

BÉRLETÉRTÉKESÍTÉS

  • Bérleteket csak megújítani lehet ebben az évadban, új bérletek váltására nincs lehetőség.  Minden (kivéve a Kék), a tavalyi szezonban érvényes bérlettel rendelkező szurkoló megújíthatja korábbi helyére kártyáját, de most csak a hazai bajnoki (és itthoni mérkőzés esetén Magyar Kupa) mérkőzésre léphet be annak felmutatásával. Tehát az Arany, Zöld, Fehér bérletesek jelenleg meglévő helyeikre Fehér bérletet válthatnak. Kék, tehát BL mérkőzésre érvényes bérlettel rendelkező szurkolóink nem tudják most megújítani szezonális belépőjüket, hanem jegy-elővásárlási lehetőséget élveznek majd a BL mérkőzések előtt. Ezzel az elővásárlással a többi bérletes is élhet majd a BL találkozókat megelőzően.
  • Az Arany bérleteseink is hasonlóképpen tudják megváltani helyükre szezonális jegyüket, melyek most csak a hazai bajnoki (és itthoni mérkőzés esetén Magyar Kupa) mérkőzésre lesznek érvényesek, de a bérletükkel járó parkoló használatának lehetősége természetesen továbbra is megmarad, sőt, ha BL találkozóra érvényes jeggyel rendelkeznek, akkor is használhatják a parkolót bérletük felmutatásával
  • Aki a klub által felajánlott bérletkompenzációval élni szeretne, a megújítás alkalmával tudja érvényesíteni szándékát.
  • Bérletértékesítés időszaka augusztus 12-én, szerdán indul és augusztus 26. szerdáig tart.
  • Bérletárak:
    • FEHÉR bérlet:    I. kategória:       27.000 ft
                                  II. kategória:     21.000 ft
                                 III. kategória:    15.000 ft
    • ARANY bérlet:                             65.000 ft
  • Felhasználható bérletkompenzációs értékek:

  • Fehér bérlet
  • I. kategória                 6200.- forint
  • II. kategória                4800.- forint
  • III. kategória               3400.- forint
  • Zöld bérlet
  • I. kategória                 7200.- forint
  • II. kategória                5200.- forint
  • III. kategória               2700.- forint
  • Arany bérlet              19000.- forint

A bérletek megújítására személyesen a győri Látogatóközpontban (Győr, Baross Gábor út 21, 9021) van lehetőség,  online a www.jegymester.hu oldalon lehetséges. 

JEGYÉRTÉKESÍTÉS

Bajnoki mérkőzésre a bérletmegújítási időszakot követően, a 2020. évben megrendezésre kerülő mérkőzésekre lehet belépőt vásárolni.

Bajnokok Ligája mérkőzésre ütemezéssel lehetséges majd a jegyváltás. Elsőként a bérlettel rendelkező szurkolóink válthatják meg a bérletes helyükre a BL jegyeiket, és az ezt követő időszakban pedig bárki vásárolhat jegyet. Tekintettel a nemzetközi mérkőzések megrendezésének bizonytalanságára, a BL jegyértékesítés időszakával és annak ütemezésével kapcsolatban később ad ki tájékoztatást a klub az EHF tájékoztatásának eleget téve.

Köszönjük megértésüket, várunk mindenkit szeretettel a 2020/21-es szezonban is!

Hajrá ETO, hajrá Győr!