A Győri Audi ETO KC felkészülési időszakának hazai mérkőzései az MTK elleni találkozóhoz hasonlóan nem lesznek látogathatóak. Bővült viszont egy mérkőzéssel a felkészülési menetrend, és két találkozót is élőben közvetít a Sport1 tévécsatorna.
Köszönjük szurkolóink megértését!

Gőzerővel zajlik a Győri Audi ETO KC felkészülése az új szezonra. Danyi Gábor csapata már túl is van az első hazai felkészülési mérkőzésen. Az MTK elleni győzelmet követően a Ferencváros ellen lépnek pályára a lányok; a találkozó nézők nélkül kerül lebonyolításra csakúgy, mint a többi hazai edzőmeccs.

„Sajnos nézők nélkül, zárt kapuk mögött rendezzük meg a többi felkészülési mérkőzést is. Számos körülményt vettünk figyelembe a döntés meghozatala előtt. Tisztában vagyunk azzal, hogy mekkora érdeklődés övezi legnagyobb hazai ellenfelünk, a Ferencváros elleni találkozót, de jelen pillanatban azt látjuk a legjobb döntésnek, ha nem nyitjuk meg kapuinkat. Az eddigiekhez képest egy mérkőzéssel bővül a bajnokság megkezdése előtti időszak, a Vác látogat el hozzánk augusztus 25-én. Örömünkre szolgál, hogy élő tévéközvetítéssel kerül műsorra két mérkőzésünk is, az imént említett Vác elleni és az azt megelőző, szintén hazai, Siófok elleni találkozónk. A többi hazai – a Ferencváros és a rákövetkező hét keddi Mosonmagyaróvári – mérkőzést pedig online adjuk majd a klub hivatalos YouTube oldalán. Ezúton is köszönjük szurkolóink türelmét és megértését. Azt kívánom, hogy ősszel személyesen is találkozhassunk a bajnoki mérkőzések alkalmával!  – nyilatkozta Dr. Bartha Csaba klubelnök.

A Siófok és a Vác elleni mérkőzés a Sport1 tévécsatornán, a Ferencváros és a Mosonmagyaróvár elleni találkozó pedig a klub YouTube csatornáján élőben nézhető.

A Győri Audi ETO KC felkészülési programja:
2020. augusztus 14. 17:00 Győri Audi ETO KC – FTC Rail-Cargo Hungária (élő online)
2020. augusztus 18. 17:00 Győri Audi ETO KC – Mosonmagyaróvár (élő online)
2020. augusztus 21. 16:00 Győri Audi ETO KC – Siófok (élő Sport1 TV)
2020. augusztus 25. 17:00 Győri Audi ETO KC – Vác (élő Sport1 TV)
2020. augusztus 28. 17:00 FTC Rail-Cargo Hungária - Győri Audi ETO KC