Hiányzik már a kézilabda meccsek helyszíni hangulata? Nem az igazi otthon a képernyő előtt szurkolni? Most eljött a Te időd! Mutasd meg ország-világnak hogyan buzdítod kedvenceidet otthonról!

Mostantól augusztus 18-án, kedden 14:00-ig várjuk minden Győri Audi ETO KC szurkoló videóját, hogy a zárt kapus edzőmeccsek ellenére is eljuthasson a szurkolás a csapat tagjainak!

Nem kell mást tenni, mint telefonoddal készíts egy jó minőségi videót arról, ahogy egyedül, barátaiddal, családoddal, háziállatoddal, vagy ahogy csak jól esik szurkolsz, énekelsz, dobolsz, és kedvenc csapatod buzdítod!

Ügyelj a technikai paraméterek betartására! A telefont fektetve tartsd, a video felbontása a lehető legjobb legyen és küldd el maximum 20 másodperc hosszú videódat a gyorietokc@gyorietokc.hu e-mail címre nekünk!

Gyorsan ötletelj, vedd fel a legmenőbb ETO-s szerelésed, vagy valami remek zöld-fehér szerelést! Légy kreatív és indulhat is a felvétel! Mutasd meg mekkora szurkoló vagy, és hogy mennyire hiányzik már csapatod, a Győri Audi ETO KC!

A videókat lejátsszuk a lányoknak a Siófok elleni felkészülési meccs bemelegítése alatt, a legjobbak pedig a tévébe is bekerülnek, ugyanis a Sport Tv a mérkőzés kezdése előtt bemutatja élőben a legviccesebb, legkreatívabb, és legnagyobb szurkolók üzeneteit élő adásban a műsor felvezetésében!

Mutasd meg mekkora szurkoló vagy! Szurkolj otthonról is!