2020. augusztus 31-én (hétfőn) kezdte meg a Győri Audi ETO KC a 2020/21-es szezon első három hazai bajnoki mérkőzésére a jegyértékesítést. Jegyvásárlásra személyesen a győri Látogatóközpontban – továbbá mérkőzésnapokon kapunyitást követően az Audi Aréna Győr főpénztárában is –, online pedig a www.jegymester.hu felületén lesz lehetőség.

Megkérjük a mérkőzésre látogató szurkolóinkat, hogy a Magyar Kézilabda Szövetség által kiadott egészségügyi protokoll előírásait tartsák be – arcmaszkot viseljenek az Audi Aréna Győrben tartózkodásuk alatt, lázasan ne jöjjenek mérkőzésre és használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket!

Az első három hazai bajnoki összecsapásra szóló belépők árusítása 2020. augusztus 31-én (hétfőn) vette kezdetét tavalyi jegyárakkal, tehát változatlan áron.

  • 2020. szeptember 1. (kedd) 18:00
    Győri Audi ETO KC – ÉRD
  • 2020. szeptember 4. (péntek) 18:00
    Győri Audi ETO KC – Kisvárda Master Good SE
  • 2020. szeptember 8. (kedd) 18:00
    Győri Audi ETO KC – Békéscsabai ENKSE

2020/2021-es szezon jegyárai

Jegytípus

Kategória

Ár (Ft)

bajnoki

I. (hosszú oldal)

3.000

II. (sarok)

2.500

III. (rövid oldal)

2.000

 

A Magyar Kézilabda Szövetséggel és az NBI-es csapatokat tömörítő Ligával rendszeres egyeztetések folynak – a jegyértékesítés további ütemezéséről folyamatosan tájékoztatjuk szurkolóinkat és az érdeklődőket!

A bajnoki menetrendünkről weboldalunk ESEMÉNYEK menüpontja alatt is informálódhatnak.

Jegyvásárlásra személyesen a győri Látogatóközpontban – továbbá mérkőzésnapokon kapunyitást követően az Audi Aréna Győr főpénztárában is –, online pedig a www.jegymester.hu felületén lesz lehetőség.

MASZKVISELÉS, HIGIÉNIA

Mindannyiunk egészsége védelme érdekében és a Magyar Kézilabda Szövetség egészségügyi protokoll előírásainak betartása miatt kérjük szurkolóinkat, hogy az Audi Aréna Győrben megrendezésre kerülő hazai mérkőzésekre orrot és szájat eltakaró maszkban érkezzenek, és viseljék azt a találkozót megelőzően és a mérkőzés egésze alatt, illetve, fokozatosan ügyeljenek az alapvető higiéniai szabályok betartására, használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket! (Arcmaszk vásárlására az aréna shopban lehetőség adódik 200 Ft-os áron a shop kívülre nyíló ablakánál!)

Arra kérjük szurkolóinkat, hogy időben érkezzenek, mert csak testhő mérését követően lehet az Aréna területére belépni!

ONLIN VÁSÁROLT ARANYBÉRLETESEK PARKOLÁSA

Azok az aranybérletes szurkolók, akik a mérkőzés előtt a főpénztárban veszik át bérletkártyájukat, természetesen használhatják a részükre fenntartott parkolót az online vásárláskor kapott visszaigazolás felmutatásával. A többi aranybérletes szurkoló a korábbi szezonok bevett gyakorlata szerint bérletkártyájuk felmutatásával hajthatnak be a parkolóba.

Együttműködésüket ezúton is köszönjük!

További hasznos információért keressék weboldalunk JEGYINFÓ felületét!

Hajrá ETO, hajrá Győr!