A találkozó elején végig váltott vezetés mellett haladtak a felek, hol az egyik, hol a másik együttes vezetett egy-egy góllal. Az első jelentősebb különbség az első játékrész hajrájában alakult ki, ekkor 11–8-ra elhúzott a hazai együttes, de innen tudott felállni a zöld-fehér gárda, s a szünetig visszaszerezte a vezetést.
Az első harminc perc krónikájához tartozik, hogy a játékvezetői páros ugyan igyekezett megfogni a csapatokat, ám ítéleteikkel többnyire csak a játékot tördelték, s kissé indokolatlannak tûnt a sok kétperces kiállítás is. Szünet után is rendkívül hullámzó volt a játék, igazából egyik gárda sem játszott jól, így továbbra is fej fej mellett haladt a székesfehérvári és a győri csapat.
A hajrá igencsak izgalmasra sikeredett, ugyanis 22–21-re még a bajnoki címvédő vezetett, de fordítani tudott a Cornexi. Ekkor újabb góllal egyenlítettek a győriek, amire azonban volt válaszuk a hazaiaknak: Korgyuk talált be az egyébként kiválóan védő Herr kapujába. Az utolsó percben volt lehetősége az egyenlítésre az Audi- ETO-nak, a kitörő Vértent nyakánál fogva lerántó Tápai Szabina piros lapot kapott, az emberelőnybe került győriek meg is csinálták a figurát, ám Bódi lövése elakadt a fehérvárikapusban, így a győri csapat kikapott. A vereség elsősorban annak köszönhető, hogy Herr mellett legjobb esetben is csak közepes teljesítmények akadtak. Különösen a szélső- és az átlövőjáték hagyott kívánnivalót maga után.

Róth Kálmán: – A győzelmet jobban akaró csapat szerezte meg a két pontot.

A győri Revita TV ma 17.45 és 23 órakor adja le a találkozó felvételét.