Második bajnokijára készül a Győri Audi ETO KC csapata. Az ellenfél ezúttal a Kisvárda lesz az Audi Aréna Győrben. Az Érd elleni siker után ezen a mérkőzésen is a két bajnoki pont itthon tartásáért száll harcba Danyi Gábor csapata.

Folytatódnak a K&H Női Kézilabda Liga mérkőzései. Az első fordulóra kisorsolt meccs a második lesz klubunknak, a vendégek még nem léptek pályára az új évadban tétmérkőzésen. Bakó Botond edző kerete is alaposan átalakult a nyáron, több távozó után érkező oldalon Karnik Szabina Debrecenből, Bouti Fruzsina Dunaújvárosból, Dombi Katalin Békéscsabáról, Mihálffy Adrienn az MTK-ból, míg Mátéfi Dalma a Szent István SE csapatától érkezett.

A szezon felkészülése során 5 edzőmérkőzést is játszott az Kisvárda:

Eszterházy – KKC 27-31
Kisvárda – DVSC 22-27
Kisvárda – Eszterházy 27-28
Boglári Akadémia-SZISE – Kisvárda 25-25 hetesekkel 28:30
Mosonmagyaróvár – Kisvárda 26-21

A második bajnoki előtt Fodor Csengét kérdeztük a Kisvárda elleni bajnokiról.

A találkozón győri oldalon várhatóan ugyanazok a játékosok kerülnek nevezésre, mint az Érd ellen, valamint újra a kerettel készült Faluvégi Dorottya is, aki fejfájásra panaszkodva kellett, hogy kihagyja a bajnoki rajtot.

A mérkőzést az Őri Erika, Pozdena Erika kettős vezeti.

Klubunk ezúton is szeretné megköszönni minden Érd ellen kilátogató szurkolónak, hogy a biztonsági előírásokat betartották, és kérjük, hogy amig ezen szabályzatok továbbra is érvényesek a jövőben is tartsák be az egészségügyi előírásokat. A találkozót tehát nézők előtt rendezzük meg, de ismét szeretnénk felhívni a kilátogató szurkolók figyelmét, hogy az Arénába csak testhőmérséklet ellenőrzést (37,5 fok, vagy a feletti testhőmérséklet esetén nem lehet belépni a csarnok területére) és kötelező kézfertőtlenítést követően kizárólag maszkban lehet belépni!

 

Győri Audi ETO KC – Kisvárda KC
2020.09.01. Audi Aréna Győr,
Vezeti: Őri, Pozdena