A Győri Audi ETO KC szeptember 12-én szombaton kezdi meg a 2020/21-es szezon DELO WOMEN’S EHF Champions League menetelését. A nyitó-mérkőzést megelőzően még egy utazás is vár a csapatra, ugyanis idegenben lépnek pályára Görbicz Anitáék az orosz BL-újonc, a CSZKA Moszkva otthonában.
A találkozót a Sport1 élőben közvetíti!

A 2020/21-es szezon hivatalos BL-rajtja előtti időszakban két lejátszott bajnoki mérkőzést tudhat maga mögött Danyi Gábor együttese eddig százszázalékos mérleggel – az igazi izgalmak azonban még csak most következnek a csapat számára.

A korábban megszokottaktól eltérően, egy hónappal hamarabb veszi kezdetét a DELO WOMEN’S EHF Champions League név alatt futó nemzetközi versenysorozat, ráadásul módosult lebonyolításban – két nyolcas csoportban kezdik meg a küzdelmet a legjobbak. A Győri Audi ETO KC a B csoportban szerepel, és első körben az orosz újonc, a CSZKA Moszkvához utazik a csapat. A második fordulóban azonban már a hazai közönség is élőben szurkolhat a győri zöld-fehéreknek – szeptember 19-én szombaton a Podravka Vegeta lesz a BL-ellenfél Győrben. A találkozó jegyértékesítése már elkezdődött, és a jövő héten már mindenki számára elérhető lesz.

Danyi Gábor biztos abban, hogy egy nagyon komoly ellenféllel találja szemben magát az első fordulóban a Győri Audi ETO. „Egy teljesen más mérkőzésre és menetelésre számíthatunk most, mint az elmúlt néhány szezonban, amikor viszonylag könnyebb ellenfelekkel kezdtük meg az őszi BL-sorozatot. Most egy top európai csapathoz utazunk, és komoly meccsre számítunk még akkor is, ha egy újoncról van szó, azonban aki az orosz bajnokságban második helyezett és komoly európai terveket szövöget, azt nem lehet félvállról venni. Nem találkoztunk még ezzel a csapattal, ezért okozhatnak meglepetéseket, de felkészültünk, és nem lehet más a célunk, mint a győzelem.”

A közelgő összecsapás előtt Veronica Kristiansen is megosztotta velünk várakozásait: 
 

A találkozó szeptember 12-én, szombaton 16 órakor veszi kezdetét, ami élőben a Sport1 tévécsatornán megtekinthető.