Idegenben kezdte meg csapatunk az új Bajnokok Ligája szezont a CSZKA Moszkva otthonában. A lányok egy izgalmas, fordulatos meccsen döntetlent harcoltak ki Moszkvában.

A nagy távolság ellenére magyar szurkolók is várták a csapatot, a nagykövetség alkalmazottai szurkoltak csapatunknak. Hazai gól nyitotta a találkozót, aztán sokáig felváltva estek a találatok a meccsen. Fej- fej mellett haladtak a csapatok, de többnyire mi vezettünk. Csodás jelenet volt, amikor a pályára most visszatérő Görbicz Anita ismét varázsolt, és csapdaszép gólokat lőtt. A kapuban Amandine Leynaud mutatott be többször is parádés védéseket. A félidő legvégén utolértek minket Jan Leslie tanítványai, 14-14 állt az eredményjelzőn az első félidő végeztével.

A második játékrészben is szoros csatát láthattak a nézők, de sajnos támadásban többször is hibáztunk. A védekezés alapját Amandine Leynaud adta, aki ihletett formában védett. Az utolsó 5 percre 3 gólos előnnyel fordult  a CSZKA, de a felkeményedő védekezéssel sikerült egyelítenünk (26-26). A hatvanadik percben előbb a Moszkva lőtt gólt, majd az utolsó támadásunkat Görbicz Anita fejezte be egy csodagóllal.

Küzdelmes meccsen végül egy ponttal a zsebben utazhatunk haza.