A Győri Audi ETO KC elindította a szeptember 19-i, Podravka Vegeta elleni Bajnokok Ligája mérkőzésére a jegyek értékesítését – szeptember 14-től bárki megválthatja belépőjét. A jegyértékesítés szeptember 8-án, kedden vette kezdetét a tavalyi őszi időszakhoz képest csökkentett jegyárakkal bérlettel rendelkező szurkolók részére, de szeptember 14-től bárki vásárolhat belépőjegyet.

  • jegyértékesítés kezdete: 2020. szeptember 8. (kedd)
  • elővásárlási időszak a 2019/20 szezon KÉK bérlettel és a 2020/21 szezonban bérlettel rendelkezők részére: szeptember 12-ig
  • jegyvásárlási lehetőség bárki számára: 2020. szeptember 14-től szeptember 19-ig.

 

2020/2021-es szezon BL jegyárai

Jegytípus

Kategória

Ár (Ft)

BL

I. (hosszú oldal)

6.500

II. (sarok)

5.500

III. (rövid oldal)

4.000

 

Jegyvásárlásra személyesen a győri Látogatóközpontban – továbbá mérkőzésnapokon kapunyitást követően az Audi Aréna Győr főpénztárában is –, online pedig a www.jegymester.hu felületén lesz lehetőség.

FELHÍVÁS!

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) előírásának eleget téve csak azok a szurkolók léphetnek be a mérkőzésre, akik az EHF által kiadott egészségügyi nyilatkozatot kitöltötték. Kérünk minden jeggyel rendelkező szurkolónkat, hogy – a torlódás elkerülése érdekében – a kitöltött nyilatkozattal érkezzen az Audi Aréna Győrbe! Egy családból elegendő egy nyilatkozat kitöltése. A nyilatkozat ITT letölthető.

Emellett a korábbi mérkőzéseinken megszokott járványügyi előírások betartására továbbra is kérjük szurkolóinkat; viseljenek arcmaszkot és használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket és törekedjenek a kellő távolság megtartására.

 

Hajrá ETO, hajrá Győr!