A Győri Audi ETO KC szeptember 19-i, Podravka Vegeta elleni Bajnokok Ligája mérkőzésére a tavalyi őszi időszakhoz képest csökkentett áron vásárolható belépőjegy.

2020/2021-es szezon BL jegyárai

Jegytípus

Kategória

Ár (Ft)

bajnoki

I. (hosszú oldal)

6.500

II. (sarok)

5.500

III. (rövid oldal)

4.000

 

Jegyvásárlásra személyesen a győri Látogatóközpontban – továbbá mérkőzésnapokon kapunyitást követően az Audi Aréna Győr főpénztárában is –, online pedig a www.jegymester.hu felületén lesz lehetőség.

FELHÍVÁS!

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) előírásának eleget téve csak azok a szurkolók léphetnek be BL mérkőzéseinkre, akik az EHF által kiadott egészségügyi nyilatkozatot kitöltötték. Kérünk minden jeggyel rendelkező szurkolónkat, hogy – a torlódás elkerülése érdekében – a kitöltött nyilatkozattal érkezzen az Audi Aréna Győrbe!
(Egy családból elegendő egy nyilatkozat kitöltése.)

Emellett a korábbi mérkőzéseinken megszokott járványügyi előírások betartására továbbra is kérjük szurkolóinkat: viseljenek arcmaszkot, használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket és törekedjenek a kellő távolság megtartására!

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUM: 

EGÉSZSÉGÜGYI NYILATKOZAT (magyar változat)

 

Hajrá ETO, hajrá Győr!

Felhívjuk a 2020. szeptember 8-i, Békéscsaba elleni elmaradt mérkőzésre jeggyel rendelkező szurkolóink figylemét, hogy visszatérítési igényükkel szeptember 20-ig élhetnek; személyesen a Látogatóközpontban, az online vásárlók pedig az info@jegymester.hu email címre írt levéllel intézhetik.