A viszontagságos moszkvai utat követően –, melyről szerencsére a delegáció minden tagja egészségesen tért haza, s negatív koronavírusteszt-eredményeket produkált – újabb nemzetközi összecsapás vár Danyi Gábor csapatára. Zöld-fehér mezes lányaink ellenfele ezúttal a horvát HC Podravka Vegeta lesz – szurkoljanak a helyszínen 2020. szeptember 19-én (szombaton) 16 órától az Audi Aréna Győrben!

A Bajnokok Ligája csoportkör soron következő állomásán hazai pályán lép pályára csapatunk. A moszkvai – korántsem zökkenőmentes – utazást követően Görbiczék már egy bajnoki összecsapást – Szombathelyi KKA – Győri Audi ETO KC: 43-22 – is maguk mögött tudhatnak, s nagy erőkkel az újabb nemzetközi megmérettetésükre készülnek.

Az Audi Aréna Győrben ezúttal a horvát HC Podravka Vegeta csapatát fogadjuk, akik a versenysorozat első fordulójában a Buducnost Podgoricát győzték le 29-26-ra.

A mérkőzést megelőzően Danyi Gábor vezetőedző nyilatkozott:

 

A Győri Audi ETO KC- HC Podravka Vegeta Bajnokok Ligája csoportkör 2. fordulójában esedékes mérkőzés 2020. szeptember 19-én (szombaton) 16:00-kor a lengyel Malgorzata Lidacka – Urszula Lesiak játékvezető-páros vezényletével, az Audi Aréna Győrben kerül megrendezésre.

A találkozót a Sport1 élőben közvetíti.

Kapunyitás: 14:00

 

JEGYVÁSÁRLÁS

A találkozóra elővételben a Győr belvárosában található Látogatóközpontban vagy a www.jegymester.hu weboldalon válthatják meg jegyüket, illetve kapunyitást követően helyszínen, az Audi Aréna Győr főpénztárában.

2020. március 7-e óta először szerepel hazai közönsége előtt BL-mérkőzésen csapatunk – minden bíztatásra szükségük van, tartsanak velünk!

Szurkoljunk minél többen a helyszínen a győri lányok sikeres szerepléséért!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!

 

FIGYELEM! (fokozott biztonsági intézkedések)

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) előírásának eleget téve csak azok a szurkolók léphetnek be BL mérkőzéseinkre, akik az EHF által kiadott egészségügyi nyilatkozatot kitöltötték. Kérünk minden jeggyel rendelkező szurkolónkat, hogy – a torlódás elkerülése érdekében – a kitöltött nyilatkozattal érkezzen az Audi Aréna Győrbe!
(Egy családból elegendő egy nyilatkozat kitöltése.)

Emellett a korábbi mérkőzéseinken megszokott járványügyi előírások betartására továbbra is kérjük szurkolóinkat: viseljenek arcmaszkot, használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket és törekedjenek a kellő távolság megtartására!

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUM: 

EGÉSZSÉGÜGYI NYILATKOZAT (magyar változat)