Siófokra látogat csapatunk a K&H Női Kézilabda Liga 6. fordulójában kiírt mérkőzésen. A Győri Audi ETO KC csapata az eddigi bajnoki meccseken hibátlanul szerepelt, csakúgy mint a hazaiak. A két csapat összecsapása színvonalas meccset ígér, amit az M4Sport élőben közvetít is.

Mindkét csapat szezonbeli hatodik tétmérkőzésére készül a szezonban. A Siófok öt bajnokijából mind az ötöt megnyerte (Érd 30-22, Szombathely 36-26, Dunaújváros 39-25, Fehérvár 42-20, NEKA 34-21), míg mi három bajnoki győzelem mellett két BL meccsen szerepeltünk, és egy döntetlen (CSZKA idegenben) és egy győzelem a mérleg( Podravka itthon). 

 

Érdekesség a meccsel kapcsolatban, hogy mindkét csapatban van egy-egy szülinpos is. Nálunk Eduarda Amorim ünnepelheti győzelemmel a születésnapján, míg  a hazaiaknál Tóth Gabriella sérülése miatt csak a lelátóról szukolhat a csapattársainak egy ilyen ajándékért.

A találkozó az első kemény összecsapása lesz a bajnokságban mindkét csapatnak, a játéknap legizgalmasabb összecsapása lesz, így nem meglepő, hogy a 18:30-tól kezdődő  mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.  A találkozót a Bíró Ádám, Kiss Olivér kettős vezeti.