A győri Audi ETO KC abban a szerencsés helyzetben van, hogy a mindenkit kellemetlenül érintő vírushelyzetben egy különleges eljárás alkalmazásával óvhatja játékosait, dolgozóit. A Solenál termékcsalád pillanatok alatt fertőtleníteni képes a helyiségeket, belső tereket, például autók utasterét, miközben káros anyagot nem bocsát ki, emellett emberi bőrre is alkalmazható a termék. Az eljárás magyarországi képviselőjével, klubunk új szponzorával, Losonczy Csabával beszélgettünk.
Köszönjük szépen a Solenal támogatását - vigyázunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

 

Mi is a Solenal?
A Solenal hipoklorinsav és kevés nátrium-hipoklorit vizes oldata. A hipoklorinsav az emberi test természetes összetevője, az immunrendszer termeli, hogy megvédje magát a baktériumoktól. Tehát a Solenal természetes fertőtlenítőszer. Gyártásához víz, konyhasó és megújuló áram szükséges, elektrolízissel jön létre szabadalmaztatott eljárásban. A folyamat ökológiai, nem hagy klímakárosító nyomot, és nem marad utána szennyezett hulladék. A gyártás során nincsenek olyan hulladékok vagy anyagok, amelyek károsak lennének az éghajlatra.

Tehát az emberi szervezetre sem káros ez a termék?
A Solenal teljesen ártalmatlan az emberekre, az állatokra és a környezetre. Az alkalmazás során semmilyen speciális védőfelszerelést nem szükséges használni. Használat után csak víz és konyhasó marad.

Miben rejlik a hatékonysága?
A Solenalt az „European Centre for Disease Prevention and Control” ajánlja, és bőrgyógyászatilag „Nagyon jó”-val minősítették. Az oldat bizonyítottan működik a lázvírusok, a koronavírus, az influenza A H1N1, az influenza A/H5N1 vírus, az E. Coli, a herpesz, a penész, a coliform baktériumok, a pszeudonomák, az enterococcus, a candida és a multirezisztens csíra ellen. Mindezt több laboratórium tesztjei is megerősítették.

Hogyan tudja mindez segíteni a Győri Audi ETO KC-t?
Kevesebb idő szükséges a csarnok, az öltözők, edző eszközök, irodahelyiségek tisztítására és fertőtlenítésére, ugyanis a Solenalt spray-fertőtlenítéssel alkalmazzuk, aminek számos előnye van az egyéb eljárásokkal szemben. Többek között
- gyorsan bevethető,
- a nehezen elérhető területek jobban elérhetőek, mint hagyományos takarító eszközökkel,
- a helyiségek közvetlenül a fertőtlenítés után használhatók,
- a fertőtlenítés akkor is elvégezhető, amikor a csarnokban, helyiségekben emberek vannak, mivel a szer nem káros az egészségre.

Miért fontos a Solenal számára a Győri Audi ETO KC támogatása?
Cégünk támogatni szeretné a sportot és szponzorként tevékenykedni, az a célunk, hogy hosszú távú kapcsolatot alakítsunk ki a Győri  Audi ETO KC-val. A klub azt a színvonalat képviseli a kézilabda sportban, amit mi sportlétesítményeknél tudunk nyújtani a higiéniában. Emellett az is fontos volt számomra, hogy itt helyben található meg ez a minőség, nem szerettem volna egy olyan sportágat, sportegyesületet támogatni, aki nem Győrben van. Szeretnénk elsőként környezetbarát, nem káros szereket, eszközöket kínálni az emberek és a sportlétesítmények számára, egy olyan egészséges eljárást biztosítani, ami a vírusvédelemben is maximálisan hatékony. A higiénia most még fontosabb kérdés a sport számára. A megfelelő termék tartós használat esetén különösen fontos. Az embereket, az anyagokat és a környezetet védeni kell, ami a Solenal alkalmazásával maximálisan lehetséges.

Kötődik-e Ön esetleg a kézilabdához?
Igen, nagyon kedvelem ezt a sportot, emellett régóta szurkolója vagyok a klubnak, szeretek a Győri Audi ETO mérkőzésein jelen lenni.