A Győri Audi ETO KC a DELO WOMEN’S EHF Champions League csoportkör 3. fordulójában a Brest Bretagne együttesével mérte össze erejét. Az első félidőben fej-fej mellett haladtak gólszerzésben a csapatok. A második játékrészben a franciák elléptek több góllal is, de nagyon jó hajrát produkáltak Oftedalék. A mérkőzés döntetlennel végződött.

1.félidő
Danyi Gábor a kapuban Leynaudnak, a mezőnyben a Kristiansen, Amorim Taleska, Oftedal, Faluvégi, Brattset, Fodor hatosnak adott a kezdéskor bizalmat. A mérkőzést a hazai csapat kezdte támadásban, és próbálkozásukat Leynaud védte, a győri támadásban Kurtovic jelent meg a pályán Amorim Taleskát váltva. Gulldéné volt az első gól a 3. perc közepén, majd ismét a franciák következtek. Faluvégi lőtte az első győri találatot (2-1). Leynoud sorozatban hárította a hazaiak próbálkozását. Az 5. perc legelején elsült Kristiansen keze (2.2). Gros is bemutatkozott a franciáknál, majd a másik oldalon Kurtovic lőtte át a falat (3-3). Az Oftedal által kiharcolt büntetőt Kurtovic elvétette. Kristiansen elszabadult a védőjétől, megszerezte második találatát (4-4) a 10. percben. Amorim Taleka első támadásában felemelkedett és feliratkozott a gól-listára egy szép lövéssel (6-4), amire Jaukovic válaszolt a 14. perc derekán (7-5). Szép támadójátékot követően Fodor is betalált a francia kapuba (7-6). A Brest első hétméteresét a 17. perc elején lőtte Gros személyében (8-6). Nze-Minko a talajról elengedett lövése landolt a hálóban, aztán egy szépen kivédekezett francia támadást követően ismételt, aminek köszönhetően ismét egyenlő állást jelzett a kivetítő (8-8), amikor Danyi Gábor először kért időt az találkozón. Egy technikai hibát követő francia támadásban Niakate verte be a léc alá a labdát, átvéve a vezetést a hazai csapat. Leynoud egy hárított labdával Fodort indította a 22. percben (9-9). Gulldén hetest harcolt ki, amihez Solberg érkezett, de Gros belőtte. Hansen felemelkedett a 24. percben (10-10). Niakate lőtt megint, Fodor a 26. percben kiegyenlített balszélen egy láb alá pattintott lövéssel (11-11), aki a harmadik találatával a legeredményesebb győri lett az első félidőben. Aztán ismét egy francia találat következett. A lefújás előtt két és fél perccel a franciák kérték ki idejüket 12-11 állásnál. Hansen egyenlített a 29. perc felénél, amivel beállította a félidő eredményét (12-12).

2.félidő
Maradt Leynaud a kapuban, jobbszélre Lukács érkezett, mellette Nze Minko, Oftedal, Kristiansen és a Fodor felállás kezdett. Oftedal góllal kezdte a második játékrészt átvéve a találkozón először a vezetést a Győri Audi ETO. Egy védést követően Leynaud rosszul ért a labdához, ujját fájlalta, de maradt a háló előtt. Kristiansen találataival kettőre emelkedett a győri előny a 33. perc végén (12-14). Jaukovic szépített a franciáknál az 35. perc felénél, amire gyorsan Nze Minko válaszolt megtartva a két gólos előnyt, aztán Gulldén lőtt be egy hetest (14-15). Oftedal talajról elengedett lövése volt a 16. győri gól. Niakate szépített a 38. perc végén, amit követően Kristiansen harcolt ki hetest, amit Kurtovic kihagyott, maradt a 15-16 állás. A 39. percben kiegyenlítettek a franciák, majd egy hetessel ismét átvették a vezetést, majd üres kapuba is betaláltak (18-16). Négy francia gólt követően Amorim Taleska talált be a kapuba a 44. percben, de a francia oldalon érkezett a válasz Coatanea lövésével (19-17). Emberelőnybe került a Győr a 45. percben, ami alatt a franciák hétméterest harcoltak ki és értékesítettek (20-17), aminek következtében először vezetett hárommal a Brest. Nze Minko kénytelen volt kétpercet pihenni egy szabálytalanságot követően, a franciák ismét betaláltak, aztán Hansen szépített a 49. percben (21-18). Gros hetedik találatával ismét négy volt közte. Hansen gólja után megint a franciák jutottak heteshez, amihez már Solberg állt fel, de a labda beért a kapuba (23-19). Az 52. percben Brattset kapott kétpercet, harmadjára került a Győr emberhátrányba, amit Gros használt ki (25-19). Lukács szép góljával, majd Nze Minko betöréssel szépített, majd ismét Lukács következett a győri gólgyártásban (24-22). Solberg védéséből indított ellentámadást Oftedal váltotta gólra, felzárkózva ezzel egy gólra az 55. percben a zöld fehérek, de a másik oldalon Gulldén következett, majd Lukács nem engedte, hogy meglépjenek a franciák. Lukács indításból lőtt góljával egyenlő lett újra az állás a lefújás előtt másfél perccel (25-25). Solberg hárított a kapuban, amit követően Danyi Gábor időt kért a vége előtt fél perccel. Egy kimaradt győri helyzetet követően a francia vezetőedző is időt kért. A mérkőzés utolsó támadása gól nélkül fejeződött be, így a mérkőzés döntetlennel végződött.

Végeredmény: 25-25