A Győri Audi ETO KC elindította soron következő két hazai BL mérkőzésére a jegyértékesítést továbbra is csökkentett áron. Az október 10-i Odense és az október 17-i Valcea elleni találkozókra bárki megválthatja belépőjét szeptember 28-tól.

A Bajnokok Ligája versenysorozat következő két mérkőzésére kezdte meg a klub a jegyértékesítést szeptember 28-tól minden érdeklődő számára.

Jegyek az alábbi mérkőzésre válthatók:
2020. október 10. 18:00
Győri Audi ETO KC – Odense HC
2020. október 17. 18:00
Győri Audi ETO KC – SCM Ramnicu Valcea

2020/2021-es szezon BL jegyárai

Kategória

Ár (Ft)

I. (hosszú oldal)

6.500

II. (sarok)

5.500

III. (rövid oldal)

4.000

Jegyvásárlásra személyesen a győri Látogatóközpontban – továbbá mérkőzésnapokon kapunyitást követően az Audi Aréna Győr főpénztárában is –, online pedig a www.jegymester.hu felületén lesz lehetőség.

FELHÍVÁS!
Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) előírásának eleget téve csak azok a szurkolók léphetnek be a mérkőzésre, akik az EHF által kiadott egészségügyi nyilatkozatot kitöltötték. Kérünk minden jeggyel rendelkező szurkolónkat, hogy – a torlódás elkerülése érdekében – a kitöltött nyilatkozattal érkezzen az Audi Aréna Győrbe! Egy családból elegendő egy nyilatkozat kitöltése. A nyilatkozat ITT letölthető.

Emellett a korábbi mérkőzéseinken megszokott járványügyi előírások betartására továbbra is kérjük szurkolóinkat; viseljenek arcmaszkot és használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket és törekedjenek a kellő távolság megtartására.

Köszönjük szurkolóink megértését és közreműködését!

Hajrá ETO, hajrá Győr!