A Győri Audi ETO KC soron következő hazai BL mérkőzésén különleges lehetőséggel készül kilátogató szurkolói számára. Az ETO által korábban, több évvel ezelőtt használt mezekből a megmaradt darabokat felajánlja az érdeklődőknek. Aki a mérkőzésre kilátogat, az Audi Aréna Győr kerengőjébe kihelyezett mezekből választhat egy-egy darabot. Mindenki maga döntheti el, mennyit ér neki az új ETO-emlék - a kihelyezett „becsületkasszába” dobható be az ellenérték (a minimális összeg ezer ft).
Gyere el Te is az Odense elleni találkozóra és gazdagodj egy ETO-ereklyével!
A jegyértékesítés továbbra is zajlik csökkentett áron. Az október 10-i Odense és az október 17-i Valcea elleni találkozókra bárki megválthatja belépőjét.

A Bajnokok Ligája versenysorozat következő két mérkőzésére kezdte meg a klub a jegyértékesítést szeptember 28-tól minden érdeklődő számára.

Jegyek az alábbi mérkőzésre válthatók:
2020. október 10. 18:00
Győri Audi ETO KC – Odense HC
2020. október 17. 18:00
Győri Audi ETO KC – SCM Ramnicu Valcea

2020/2021-es szezon BL jegyárai

Kategória

Ár (Ft)

I. (hosszú oldal)

6.500

II. (sarok)

5.500

III. (rövid oldal)

4.000

Jegyvásárlásra személyesen a győri Látogatóközpontban – továbbá mérkőzésnapokon kapunyitást követően az Audi Aréna Győr főpénztárában is –, online pedig a www.jegymester.hu felületén lesz lehetőség.

FELHÍVÁS!
Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) előírásának eleget téve csak azok a szurkolók léphetnek be a mérkőzésre, akik az EHF által kiadott egészségügyi nyilatkozatot kitöltötték. Kérünk minden jeggyel rendelkező szurkolónkat, hogy – a torlódás elkerülése érdekében – a kitöltött nyilatkozattal érkezzen az Audi Aréna Győrbe! Egy családból elegendő egy nyilatkozat kitöltése. A nyilatkozat ITT letölthető.

Emellett a korábbi mérkőzéseinken megszokott járványügyi előírások betartására továbbra is kérjük szurkolóinkat; viseljenek arcmaszkot és használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket és törekedjenek a kellő távolság megtartására.

Az online megújításnál előfordulhat olyan eset, hogy azonos helyre kerültek tavaly kék. ill. az idei fehér bérletek értékesítésre. Az lenne a klub kérése azokhoz a szurkolókhoz, akik az online megújításánál ilyet tapasztalnak, hogy a gyor@tourinform.hu e-mail címre jelezzék ezt a problémát a megújítási időszak lezárta előtt. Kolléganőink igyekezni fognak a probléma mihamarabbi megoldása érdekében felvenni szurkolóinkkal a kapcsolatot.

Köszönjük szurkolóink megértését!

Hajrá ETO, hajrá Győr!