Csapatunk gyakori vendég a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház COVID Ambulanciáján. Az ott dolgozó egészségügyi alkalmazottak nap mint nap nagyon nehéz és veszélyes munkát végeznek. Csapatunk egy apró kis figyelmességgel szerette volna megköszönni a dolgozók segítőkészségét.

 

Rendszeres „vendégek” a Győri Audi ETO KC sportolói és alkalmazottai a győri kórház COVID Ambulanciáján. A Bajnokok Ligája mérkőzések kapcsán hetente kell tesztelni, de a magyar jogszabályok értelmében a külföldről hazatérő sportdelegáció is hatósági karanténba kerül, melyet csak negatív teszteredmények után lehet hatósági engedéllyel elhagyni. Sőt, október 5-től a Magyar Kézilabda Szövetség döntése értelmében a bajnoki meccsek előtt is tesztelni kell már. Klubunk megfelelő időben lépett, és a tesztelések biztosítása érdekében már nyáron szerződést kötött a Kórházzal, hogy megfelelhessen a nemzetközi és hazai előírásoknak.

A Bajnokok Ligája mérkőzések kapcsán rendszeresen tesztelik a csapat tagjait, és nagyon nagy segítséget jelent klubunknak a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház COVID-Ambulanciáján a dolgozók segítsége. A felkészült és kedves szakemberek nehéz és veszélyes munkát végeznek. Klubunk apró ajándékokkal, a csapat minden játékosa által aláírt ETO-meccspólókkal lepte meg az egészségügyi dolgozókat a közelmúltban. A területen dolgozók részére Szabó Tamás, a klub járványügyi megbízottja adta át az ajándékokat.

A győri COVID Ambulancia dolgozóinak, valamit a vírus elleni védelemben részt vevő valamennyi egészségügyi dolgozónak és szakembernek ezúton kívánunk kitartást és jó egészséget!