A Győri Audi ETO KC soron következő K&H női kézilabda liga találkozója az ellenfélnél COVID-19 pozitív teszteredménye miatt változik, a korábban kiírt DVSC elleni idegenbeli mérkőzés helyett a Váci NKSE érkezik az Audi Aréna Győrbe október 14-én. A találkozó 18:15-kor veszi kezdetét.
A jegyértékesítés elkezdődött – mindenkit szeretettel várunk!

K&H női kézilabda liga 12. forduló
2020. október 14. (szerda) 18:15
Győri Audi ETO KC – Váci NKSE

2020/2021-es szezon jegyárai

Jegytípus

Kategória

Ár (Ft)

bajnoki

I. (hosszú oldal)

3.000

II. (sarok)

2.500

III. (rövid oldal)

2.000

 

Jegyvásárlásra személyesen a győri Látogatóközpontban – továbbá mérkőzésnapokon kapunyitást követően az Audi Aréna Győr főpénztárában is –, online pedig a www.jegymester.hu felületén lesz lehetőség.

MASZKVISELÉS, HIGIÉNIA

Mindannyiunk egészsége védelme érdekében és a Magyar Kézilabda Szövetség egészségügyi protokoll előírásainak betartása miatt kérjük szurkolóinkat, hogy az Audi Aréna Győrben megrendezésre kerülő hazai mérkőzésekre orrot és szájat eltakaró maszkban érkezzenek, és viseljék azt a találkozót megelőzően és a mérkőzés egésze alatt, illetve, fokozatosan ügyeljenek az alapvető higiéniai szabályok betartására, használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket! (Arcmaszk vásárlására az aréna shopban lehetőség adódik 200 Ft-os áron a shop kívülre nyíló ablakánál!)

Arra kérjük szurkolóinkat, hogy időben érkezzenek, mert csak testhő mérését követően lehet az Aréna területére belépni!

További hasznos információért keressék weboldalunk JEGYINFÓ felületét!

Hajrá ETO, hajrá Győr!