A Győri Audi ETO KC soron következő hazai bajnoki és BL mérkőzésére még szép számmal kaphatók jegyek. A csapat nagy örömére a legutóbbi Audi Aréna Győrben megrendezésre kerülő zöld-fehér találkozón remek hangulatot varázsoltak a lelátókon szurkolók, akik többen voltak, mint a korábbi mérkőzéseken.
Gyere el Te is, szurkolj együtt velünk, nekünk!

A Győri Audi ETO KC jelenleg két mérkőzésére – az október 14-i Vác elleni, valamint az október 17-i SCM Ramnicu Valcea elleni találkozókra – értékesít jegyeket. A magyar bajnoki mérkőzésre érvényesek ugyan az idei bérletek, de bárki vásárolhat még belépőt. A Bajnokok Ligája nemzetközi versenysorozat következő fordulójában a román Valcea ellen ismét hazai közönség előtt lépnek pályára a sporttörténelmet író Görbicz Anita vezényletével a zöld-fehér lányok, akik örömmel tapaszták, hogy milyen remek hangulatot varázsoltak a legutóbbi nemzetközi rangadón, az Odense ellen az Audi Aréna Győrbe kilátogató szurkolók. A Valcea elleni mérkőzésre is még szép számban vásárolhatók belépőjegyek a tavalyi árakhoz képest csökkentett áron – várunk mindenkit szeretettel!

Jegyek az alábbi mérkőzésre válthatók:
2020. október 14. 18:15
Győri Audi ETO KC – Váci NKSE
2020. október 17. 18:00
Győri Audi ETO KC – SCM Ramnicu Valcea

2020/2021-es szezon bajnoki jegyárai

Kategória

Ár (Ft)

I. (hosszú oldal)

3.000

II. (sarok)

2.500

III. (rövid oldal)

2.000

2020/2021-es szezon BL jegyárai

Kategória

Ár (Ft)

I. (hosszú oldal)

6.500

II. (sarok)

5.500

III. (rövid oldal)

4.000

Jegyvásárlásra személyesen a győri Látogatóközpontban – továbbá mérkőzésnapokon kapunyitást követően az Audi Aréna Győr főpénztárában is –, online pedig a www.jegymester.hu felületén lesz lehetőség.

FELHÍVÁS!
A korábbi mérkőzéseinken megszokott járványügyi előírások betartására továbbra is kérjük szurkolóinkat; viseljenek arcmaszkot és használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket és törekedjenek a kellő távolság megtartására.

Köszönjük szurkolóink megértését!
Hajrá ETO, hajrá Győr!