A K&H női kézilabda liga 12. előre hozott fordulójában a Váci NKSE együttese érkezik az Audi Aréna Győrbe október 14-én, szerdán. A Győri Audi ETO KC csapata veretlenül várja ellenfelét, akinek soraiban a győri nevelésű és kölcsönbe adott Lakatos Rita, a házi góllövő lista negyedik helyezettje is pályára lép.
​A 18:15-kor kezdődő mérkőzésre a 2020/21-es szezonra megvásárolt bérletek érvényesek, emellett vásárolhatók belépőjegyek.

Jelenleg a tabella 5. helyén álló Váci NKSE eddig 6 lejátszott mérkőzésből 4 győzelem, 2 vereség mérleggel érkezik október 14-én, szerdán az Audi Aréna Győrbe. A váci csapat soraiban látható majd a győri nevelésű válogatott és ifjúsági VB-győztes Lakatos Rita, aki kölcsönben játszik jelenlegi együttesénél, és 20 lőtt góljával a házi góllövő lista előkelő negyedik helyét foglalja el.

A mérkőzésre a 2020/21-es szezonra megváltott bérletek érvényesen, emellett vásárolhatók belépőjegyek.

2020/2021-es szezon bajnoki jegyárai

Kategória

Ár (Ft)

I. (hosszú oldal)

3.000

II. (sarok)

2.500

III. (rövid oldal)

2.000

 

Jegyvásárlásra személyesen a győri Látogatóközpontban – továbbá mérkőzésnapokon kapunyitást követően az Audi Aréna Győr főpénztárában is –, online pedig a www.jegymester.hu felületén van lehetőség.

FELHÍVÁS!
Emellett a korábbi mérkőzéseinken megszokott járványügyi előírások betartására továbbra is kérjük szurkolóinkat; viseljenek arcmaszkot és használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket és törekedjenek a kellő távolság megtartására.

A 18:15-kor kezdődő mérkőzést az Altmár Kristóf, Horváth Márton kettős vezeti és az M4 sportcsatorna élőben közvetíti.

A Vác elleni találkozó előtt Faluvégi Dorottya mondta el várakozásait.