2020. október 28-30. között Dunaújvárosban került megrendezésre a XVI. Üstökös Kupa utánpótlás torna. Konkoly Tamás utánpótlás edző vezette U14-es korosztályú csapat a harmadik helyet szerezte meg, Kocsis Tibor U15-ös együttese a második helyen végzett.

Kocsis Tibor – U15-ös csapat II. hely

„Végül hat csapat vett részt a tornán, ugyanis a Fradi visszalépett, így három mérkőzést játszottunk. A csoportmérkőzéseken sikerült egy könnyebb győzelmet és egy nehezebb 1 gólos győzelmet aratni. A döntőben a NEKA-val találkoztunk, el kell ismerni, hogy jobban játszottak, ez az eredményben is megmutatkozott. A felkészülésünk sikeres volt, a lányok jól teljesítettek a sok hiányzó ellenére. ”- zárta gondolatait Kocsis Tibor edző.

U15 mérkőzések:

Csoportmérkőzések:

Érd – Győri ETO KC 17-42 (9-21)

Győri ETO KC – Bajnok DSE Nemesvámos 23-22 (11-12)

Döntő:

NEKA – Győri ETO KC 26-21 (13-10)

Névsor: Szomolányi Máté, Petróczi Viktória, Horváth Lili, Bartha Petra, Németh Petra, Rédecsi Polett, Granát Dorka, Pádár Laura, Borbély Petra Luca, Rosta Edina, Nagy Abigél Sára, Kocsis Tibor

Varga Dalma, Szalai Luca, Németh Eszter, Miklósy Luca, Császár Dorka

 

Konkoly Tamás – U14–es csapat, III. hely

„A csoportmeccseken két győzelem egy vereség született, játékunkon nagyon meglátszott, hogy négy meghatározó játékosunk Czébán Stella, Czébán Lili, Molnár Zsófia és Barti Alexa nem lehetett velünk, de mindenki azzal főz, amije van. A helyosztón Dunaújvárossal játszottunk a bronzéremért, a lányok szívvel-lélekkel küzdöttek, védekezésünkkel sikerült felőrölni ellenfelünket. Büszke vagyok tanítványaimra, hogy ilyen összeállításban is sikerült dobogós helyet elérnünk.” – értékelt Konkoly Tamás edző.

U14 mérkőzések:

Csoportmérkőzések:

Fiatal Kézilabdások SE – Győri ETO KC 8-16 (6-9)

Győri ETO KC – Alba Fehérvár KC Sz 10-11 (3-11)

Győri ETO KC – Érd 17-8 (12-2)

Bronz mérkőzés:

DKKA NKFT – Győri ETO KC 11-13 (4-7)

 

Névsor: Horváth Zelda Rebeka, Hangyál Réka, Tálas Alexa, Vajda Luca, Balogh Lili Zea, Konkoly Tamás, Korsós Aliz Irén, Végh Zorka Júlia, Császár Panna,

Nemes Kitti, Horváth Réka, Takács Diána Panna, Falusi Luca, Herman Laura Rita, Willman Viktória

 

A mérkőzések eredményeit bővebben itt tekinthetik meg:

U14 eredmények itt.

U15 eredmények itt.

 

Gratulálunk csapataink sikeres szerepléséhez!