A Győri Audi ETO KC egy napos pihenőt követően másodjára is pályára lép a BV Borussia 09 Dortmund együttese ellen a DELO WOMEN’S EHF Champions League nemzetközi versenysorozatban az Audi Aréna Győrben. A találkozó 2020. november 08-án, vasárnap 14 órai kezdettel veszi kezdetét. A német csapat elleni visszavágó előtt Danyi Gábor vezetőedzőt kérdeztük.
Jegyek kaphatók – mindenkit várunk szeretettel!

Jegyvásárlásra személyesen a győri Látogatóközpontban – továbbá mérkőzésnapokon kapunyitást követően az Audi Aréna Győr főpénztárában is –, online pedig a www.jegymester.hu felületén lesz lehetőség.

FELHÍVÁS!

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) előírásának eleget téve csak azok a szurkolók léphetnek be a mérkőzésre, akik az EHF által kiadott egészségügyi nyilatkozatot kitöltötték. Kérünk minden jeggyel rendelkező szurkolónkat, hogy – a torlódás elkerülése érdekében – a kitöltött nyilatkozattal érkezzen az Audi Aréna Győrbe! Egy családból elegendő egy nyilatkozat kitöltése. A nyilatkozat ITT letölthető.

Emellett a korábbi mérkőzéseinken megszokott járványügyi előírások betartására továbbra is kérjük szurkolóinkat; viseljenek arcmaszkot és használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket és törekedjenek a kellő távolság megtartására.

A Magyar Kormány november 3-án kiadott rendeletében megfogalmazott megszorításokat a klub a hétvégi két mérkőzésen betartja annak ellenére is, hogy nemzetközi sporteseményen ez nem kötelező érvényű, azonban egyetértve a rendelet megszorításaival, kérjük szurkolóinkat, hogy csak minden 3. székre üljenek, és viseljenek arcmaszkot!

Köszönjük szurkolóink megértését!

Hajrá ETO, hajrá Győr!