Klubunk, a Győri Audi ETO KC meghatározó játékosával folytatott le sikeres tárgyalást az elmúlt időszakban, így örömmel jelenthetjük be, hogy újabb három évig zöld-fehér mezben szerepel norvég klasszisunk, Veronica Kristiansen.

A világban uralkodó viszontagságos járványhelyzet ellenére is gőzerővel folynak az egyeztetések klubunk hosszútávú céljainak megvalósítása érdekében. Dr. Bartha Csaba klubelnök így újabb sikeres megállapodásról tud beszámolni a sportág győri rajongói számára.

„Nagyon elégedettek vagyunk Veronica Kristiansen teljesítményével, csapatunk meghatározó tagjává, húzóemberévé vált az elmúlt évek során, így egy percig sem volt kérdés számunkra, hogy folytatni szeretnénk a közös munkát. Külön öröm, hogy játékosunk is hasonlóképp állt pályafutása Győrben történő folytatásához, jól érzi itt magát, melyet kiváló teljesítménye is alátámaszt.” – kezdte nyilatkozatát Dr. Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke, aki röviden kitért a mindennapi munkát az élet minden területén hátráltató külső körülményekre. „Bízunk benne, hogy a járványhelyzet mihamarabbi elmúltával ismét minden visszatérhet a régi kerékvágásba, és 100%-kal az elérendő céljainkra tudunk koncentrálni, melyek megvalósításában kulcsszerepet szánunk Veronicanak – ezúton is sok sikert kívánunk neki az elkövetkező három szezonban!”

„Nagyon boldog vagyok, hogy győri színekben folytathatom sportolói karrierem. Győrben minden adott a legmagasabb szintű teljesítmény eléréséhez, hiszen professzionális körülmények között végezhetjük az edzésmunkát, s a klub mindenben segít, hogy mi maximálisan a feladatunkra koncentrálhassunk. Motivált vagyok, szeretnék újabb szép eredményeket elérni zöld-fehérben – nagyon örülök, hogy számítanak rám és a csapat tagjai között tudhatom magam az elkövetkező három évben is!”- nyilatkozott Veronica Kristiansen.

További sok sikert kívánunk Veronica Kristiansennek!