A klubversenyek szünetében is folytatja a tárgyalásokat a Győri Audi ETO KC vezetése a következő szezon keretét illetően. Ezúttal egy újabb játékos döntött a szerződéshosszabbítás mellett.

Egy újabb poszton vált teljessé a Győri Audi ETO KC kerete a 2020/21-es évadra. Estelle Nze Minko döntött úgy, hogy meghosszabbítja nyáron lejáró szerződését, és továbbra is Győrben képzeli el jövőjét.

„Győrben mindig arra törekszünk, hogy egy ütőképes, a legnagyobb célok elérésére képes kerettel tudjunk dolgozni.  Estelle eddig is nagy erőssége volt klubunknak, éppen ezért örülök, hogy sikerült megegyeznünk a folytatásról. Győri időszakában folyamatos fejlődést produkált, mára a csapat egyik gólfelelősévé, kulcsjátékosává vált. Teljesítménye és kvalitásai alapján egyértelmű volt, hogy szerződéshosszabbítást kínálunk neki. Örömteli, hogy a következő két szezonban továbbra is zöld-fehérben szerepel majd.” – nyilatkozta Dr. Bartha Csaba elnök.

„Nagyon jól érzem magam Győrben, igazán fantasztikus és professzionális az a közeg, ami a csapatban és a klubban körbevesz. Nem kellett sokat gondolkodnom, hamar sikerült megegyeznünk a hosszabbításról. Örülök, hogy a következő két évben továbbra is a Győri Audi ETO KC csapatában szerepelhetek, és biztos vagyok benne, hogy a legmagasabb célokért küzdünk majd. Ahogy idén, úgy a jövőben is minden trófeát be szeretnék gyűjteni közösen a csapattársaimmal!” – nyilatkozta Estelle Nze Minko.

Estelle Nze Minko a 2019/20-as szezon kezdetén csatlakozott a Győri Audi ETO KC keretéhez. A 29 éves irányító győri színekben eddig 25 bajnoki meccsen szerepelt és 124 gólt szerzett. A Bajnokok Ligájában eddig 20 meccsen lépett pályára, ahol 84 gólt szerzett. Az idei Európa-Bajnokságon a torna legértékesebb játékosának (MVP) választották meg.