A DELO WOMEN’S EHF Champions League európai versenysorozat csoportkörének 11. fordulójában a Győri Audi ETO KC a dán Odense Handbold vendégeként lépett pályára. Az első perctől nagy iramú és gólgazdag mérkőzésen felváltva szerezték meg a csapatok a vezetést, majd a lefújás előtt egy perccel egy öt gólos hátrányt lefaragva kiegyenlítettek Lukácsék, és szereztek egy pontot megtartva ezzel a győri zöld-fehérek hosszú ideje tartó veretlenségét.

A Győr kezdte a mérkőzést a Fodor, Oftedal, Brattset, Amorim, Kristiansen, Faluvégi felállással, a kapuban Leynaud-val. A Győri Audi ETO kezdte jobban a találkozót, Brattset kiharcolt hétméteresét Kristiansen értékesítette, majd a 10. percik a győri zöld-fehérek vezették a gólgyártást. Az egész félidőben nagy iramot diktált mindkét együttes, és sorra peregnek a gólok, felváltva vették át a vezetést a csapatok. A dánok gyakran alkalmazták a 7-6 elleni támadó formációt, mellyel lehetőséghez jutottak az egyébként erős győri védekezéssel szemben. A félidő felénél Solberg érkezett a kapuba és bemutatott néhány szép védést, még hétméterest is hárított. A győri támadásban az első csere Nze Minko és Edwige személyében érkezett, akik góllal mutatkoznak be, Nze Minko labdát is tudott csenni az Odensetől. Az utolsó öt percre Lukács jött be a jobbszélre, aki lehetőséghez jutott, és lőtt egy szép akciógólt. A legeredményesebb győri játékos, Amorim időntúli szabaddobásban szerzett góljával szépített a vendég csapat, és beállította a félidő eredményét a 18-17-es állást.

A gólcsapokat nem zárták el a csapatok a második játékrészben sem. Az agresszív dán védelemben a beállót nehezen találták meg Oftedalék. A dánok legjobbját, Abbingh-t nem tudták tartani a győriek. A mérkőzés lefújása előtt 10 perccel 5 gólos előnyt szerzett az Odense. A Győri Audi ETO védekezésben taktikát váltott; kinyitották a falat, Nze Minko zavaróban tevékenykedett, aminek köszönhetően távolabb tartották a lövőket, és hibákra kényszerítették az ellenfelet. Maximálisan megmutatkozott a zöld-fehérek csapat-ereje abban, hogy a lefújás előtt egy perccel már döntetlen volt az állás - kilenc perc alatt lefaragták az öt gólos hátrányt. Ezzel az eredménnyel be is állították a végeredményt annak ellenére is, hogy a dánok majdnem egy teljes percig támadtak a 60. percben eredménytelenül. A magyar csapat legeredményesebb játékosa az első félidőben is a legtöbb gólt szerző Amorim lett 7 lőtt góljával. Az eredményjelzőn a lefújást követően a 32-32 állás szerepelt.

Danyi Gábor: „A dánok jobb teljesítményt nyújtottak ma, mint mi. Nagyon jó kézilabdát játszottak. Nem találtuk a játék ritmusát, ma sokkal dinamikusabb volt az Odense, és könnyedebben is támadtak, nálunk viszont nagyon hiányzott a kapusteljesítmény. Bár a helyzeteink megvoltak, de sokat hibáztunk, és a szerencsénknek köszönhetjük ezt az egy pontot. A csapategység, a küzdeni tudás azonban ma is megmutatkozott részünkről, amíg így tud harcolni egy csapat, az nagy előny. Mi soha nem adjuk fel, és nagyon tudunk csapatként küzdeni. A védekezésünk meg tudott újulni a második félidőben, amikor Nze Minkoval kinyitottuk a falat. Támadásban sokat hibáztunk, és sorra rossz döntéseket hoztunk, ami nem jellemző ránk, de ebben a sűrű menetelésben adódik egy-egy gyengébb forma. Annak ellenére, hogy mi is mindig a maximumra törekszünk, de egy nagyon komoly periódus közepén vagyunk, és nem tudunk mindig sziporkázni.”